13.8 C
București
marți, 3 octombrie, 2023

-

HomepageAdvBayer va investi 220 de milioane de euro într-o nouă unitate de...

Bayer va investi 220 de milioane de euro într-o nouă unitate de cercetare și dezvoltare la sediul său din Monheim

Bayer anunță o investiție de 220 de milioane de euro într-o nouă unitate de cercetare și dezvoltare (R&D) pentru protecția plantelor la sediul său din Monheim, Germania. Noua unitate se va concentra pe dezvoltarea următoarei generații de substanțe chimice pentru un viitor durabil și pe îmbunătățirea siguranței pentru mediu și pentru om a produselor de protecție a plantelor.

„Această investiție este un angajament clar față de viziunea noastră pentru o agricultură mai durabilă”, a declarat Dr. Robert Reiter, directorul de cercetare și dezvoltare la Divizia de Protecție a Plantelor a Bayer.

„Credem că inovația bazată pe știință este esențială pentru a hrăni o populație mondială în continuă creștere, protejând în același timp mediul. Noua unitate ne va ajuta să accelerăm eforturile noastre de cercetare și dezvoltare pentru a crea noi soluții de protecție a plantelor, care sunt mai bune pentru oameni și pentru planetă”.

Noua unitate va fi un complex cu laboratoare de ultimă generație, birouri și o zonă de seră. Va fi proiectată pentru a respecta cele mai înalte standarde de conformitate de mediu și siguranță. Unitatea va fi, de asemenea, echipată cu cele mai recente tehnologii, inclusiv știința datelor, screening-uri inițiale de siguranță și inteligență artificială.

„Noua unitate va fi un atu important pentru echipa noastră de R&D. Ne va oferi spațiul și resursele de care avem nevoie pentru a dezvolta următoarea generație de produse de protecție a plantelor care sunt sigure, eficiente și durabile.” a declarat Rachel Rama, directorul de molecule mici la Divizia de Protecție a Plantelor.

Construcția noii unități este preconizată să înceapă în 2024 și să fie finalizată în 2026. Unitatea va crea aproximativ 200 de noi locuri de muncă la Bayer.

„Această investiție este un vot de încredere în viitorul agriculturii și în capacitățile noastre inovatoare. Suntem angajați să dezvoltăm următoarea generație de produse de protecție a plantelor care vor ajuta fermierii să producă mai multă hrană, protejând în același timp mediul”, a declarat Dirk Backhaus, directorul de aprovizionare cu produse la Divizia de Protecție a Plantelor.

Bayer este un lider mondial în furnizarea de soluții de protecție a plantelor, oferind fermierilor o gamă largă de produse și servicii care îi ajută să crească producția, să îmbunătățească calitatea culturilor și să-și protejeze culturile de dăunători și boli. Compania este angajată să dezvolte soluții durabile care să răspundă nevoilor fermierilor și mediului.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Produse de la producători, direct pe Raftul cu Bunătăți Locale din județul Vâlcea

De astăzi, județul Vâlcea se alătură celui mai amplu...

BASF Innovation Hub 2023 prelungește termenul de înscrieri cu două săptămâni

BASF și AHK România revin cu noutăți în ceea ce privește BASF Innovation Hub – competiția dedicată dezvoltării durabile:...

Conferința „Business-ul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc în acest an pe 7 și 8 decembrie

Cea de-a IX-a ediție a Conferinței „Business-ul Fructelor în Republica Moldova”, cel mai important eveniment național în domeniul fructelor, va avea...

DN AGRAR, creștere de aproape 30% a cifrei de afaceri și triplarea profitului în primul semestru din 2023

DN AGRAR Group (simbol BVB: DN), cea mai mare fermă zootehnică integrată din România, lider în producţia de lapte...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole