23.5 C
București
marți, 21 mai, 2024

-

HomepageAdvBayer va investi 220 de milioane de euro într-o nouă unitate de...

Bayer va investi 220 de milioane de euro într-o nouă unitate de cercetare și dezvoltare la sediul său din Monheim

Bayer anunță o investiție de 220 de milioane de euro într-o nouă unitate de cercetare și dezvoltare (R&D) pentru protecția plantelor la sediul său din Monheim, Germania. Noua unitate se va concentra pe dezvoltarea următoarei generații de substanțe chimice pentru un viitor durabil și pe îmbunătățirea siguranței pentru mediu și pentru om a produselor de protecție a plantelor.

„Această investiție este un angajament clar față de viziunea noastră pentru o agricultură mai durabilă”, a declarat Dr. Robert Reiter, directorul de cercetare și dezvoltare la Divizia de Protecție a Plantelor a Bayer.

„Credem că inovația bazată pe știință este esențială pentru a hrăni o populație mondială în continuă creștere, protejând în același timp mediul. Noua unitate ne va ajuta să accelerăm eforturile noastre de cercetare și dezvoltare pentru a crea noi soluții de protecție a plantelor, care sunt mai bune pentru oameni și pentru planetă”.

Noua unitate va fi un complex cu laboratoare de ultimă generație, birouri și o zonă de seră. Va fi proiectată pentru a respecta cele mai înalte standarde de conformitate de mediu și siguranță. Unitatea va fi, de asemenea, echipată cu cele mai recente tehnologii, inclusiv știința datelor, screening-uri inițiale de siguranță și inteligență artificială.

„Noua unitate va fi un atu important pentru echipa noastră de R&D. Ne va oferi spațiul și resursele de care avem nevoie pentru a dezvolta următoarea generație de produse de protecție a plantelor care sunt sigure, eficiente și durabile.” a declarat Rachel Rama, directorul de molecule mici la Divizia de Protecție a Plantelor.

Construcția noii unități este preconizată să înceapă în 2024 și să fie finalizată în 2026. Unitatea va crea aproximativ 200 de noi locuri de muncă la Bayer.

„Această investiție este un vot de încredere în viitorul agriculturii și în capacitățile noastre inovatoare. Suntem angajați să dezvoltăm următoarea generație de produse de protecție a plantelor care vor ajuta fermierii să producă mai multă hrană, protejând în același timp mediul”, a declarat Dirk Backhaus, directorul de aprovizionare cu produse la Divizia de Protecție a Plantelor.

Bayer este un lider mondial în furnizarea de soluții de protecție a plantelor, oferind fermierilor o gamă largă de produse și servicii care îi ajută să crească producția, să îmbunătățească calitatea culturilor și să-și protejeze culturile de dăunători și boli. Compania este angajată să dezvolte soluții durabile care să răspundă nevoilor fermierilor și mediului.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Soluții avansate pentru optimizarea sănătății și productivității viței-de-vie

Țările europene sunt recunoscute pentru producția de vinuri pe...

Alpha Bank România a afişat un profit net de 16 mln de euro, după primul trimestru al acestui an

Alpha Bank Romania (ABR) a afişat un profit net de 16 milioane de euro, după primul trimestru al acestui...

Patria Bank a raportat o creştere cu 171% a profitului net în primul trimestru, la 8 milioane de lei

Patria Bank a înregistrat, în primul trimestru, un profit net de 8 milioane lei, în creştere cu 171% faţă...

Maria Cîrjă: Tehnologiile precum CRISPR-Cas sunt esențiale în adaptarea și diminuarea schimbărilor climatice

Fermierii ar trebui să aibă acces la inovații revoluționare, precum Noile Tehnici Genomice (NGTs), pentru a face față și...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole