18.9 C
București
sâmbătă, 30 septembrie, 2023

-

HomepageAdvBayer Crop Science își anunță strategia de extindere în agricultura regenerativă și...

Bayer Crop Science își anunță strategia de extindere în agricultura regenerativă și vizează noi piețe de 100 de miliarde de euro

Divizia Bayer Crop Science și-a anunțat strategia de a capitaliza trecerea la agricultura regenerativă, permițându-i să se extindă în piețe adiacente și să-și mărească semnificativ cota potențială de piață.

Abordarea inovatoare a companiei include fertilitatea culturilor, produse biologice, biocombustibili, Carbon Farming, servicii de aplicare precisă, și platforme și piețe digitale. Schimbarea are scopul de a accesa anual peste 100 de miliarde de euro în aceste noi piețe, dublând potențialul de piață al diviziei.

În plus, Bayer prevede că va influența agricultura regenerativă pe peste 400 de milioane de acri la nivel global până la mijlocul următorului deceniu.

Rodrigo Santos, Președintele Diviziei Bayer Crop Science, a subliniat că portofoliul Bayer va aduce inovații, cu agricultura regenerativă în centrul lor, concentrându-se pe combinarea productivității, profitabilității și beneficiilor de sustenabilitate pentru fermieri.

„Cu cel mai puternic motor de inovație din industrie și poziții de frunte pe piață, Bayer este orientat spre a furniza soluțiile de care fermierii au nevoie în lumina securității alimentare și a schimbărilor climatice. Definim agricultura regenerativă ca fiind creșterea producției de alimente, a veniturilor fermelor și a rezilienței într-un climat în schimbare, în timp ce reînnoim natura. Portofoliul nostru va furniza inovații cu agricultura regenerativă în centrul lor și vom explora noi oportunități de piață, pentru a permite în continuare fermierilor să combine productivitatea, profitabilitatea și beneficiile de sustenabilitate”, a declarat Rodrigo Santos.

Compania planifică, de asemenea, să ofere soluții care să îmbunătățească randamentele, să regenereze solul și să minimizeze impactul agriculturii asupra climei și mediului înconjurător.

Investițiile viitoare ale Bayer se vor concentra pe soluții care să abordeze aspectele critice ale agriculturii regenerative, inclusiv îmbunătățirea productivității, bunăstarea socială și economică a fermierilor și a comunităților, conservarea apei, combaterea schimbărilor climatice, îmbunătățirea sănătății solului și conservarea și restaurarea biodiversității.

„O viziune îndrăzneață necesită o investiție îndrăzneață și are nevoie de toate cele cinci platforme de inovație ale noastre – reproducerea, biotehnologia, chimia, produse biologice și știința datelor – pentru a alimenta această conductă. Dar este mult mai mult decât aceste platforme singure. Este convergența inovațiilor care ne permite să generăm soluții de sistem pentru a rezolva provocările noastre cele mai stringente”, a declarat Dr. Robert Reiter, Șeful Departamentului de Cercetare și Dezvoltare al Diviziei Bayer Crop Science.

Bayer a subliniat mai multe realizări, inclusiv Semințele sale și Tehnologia de Încrucișare, Tehnologiile Transformative și Micromoleculele Durabile. Se așteaptă ca aceste dezvoltări să revoluționeze industria agricolă.

Sergiu Jaman
Sergiu Jaman
Consultant AgTech

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Produse de la producători, direct pe Raftul cu Bunătăți Locale din județul Vâlcea

De astăzi, județul Vâlcea se alătură celui mai amplu...

BASF Innovation Hub 2023 prelungește termenul de înscrieri cu două săptămâni

BASF și AHK România revin cu noutăți în ceea ce privește BASF Innovation Hub – competiția dedicată dezvoltării durabile:...

Conferința „Business-ul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc în acest an pe 7 și 8 decembrie

Cea de-a IX-a ediție a Conferinței „Business-ul Fructelor în Republica Moldova”, cel mai important eveniment național în domeniul fructelor, va avea...

DN AGRAR, creștere de aproape 30% a cifrei de afaceri și triplarea profitului în primul semestru din 2023

DN AGRAR Group (simbol BVB: DN), cea mai mare fermă zootehnică integrată din România, lider în producţia de lapte...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole