20 C
București
vineri, 14 iunie, 2024

-

HomepageAdvBayer Crop Science își anunță strategia de extindere în agricultura regenerativă și...

Bayer Crop Science își anunță strategia de extindere în agricultura regenerativă și vizează noi piețe de 100 de miliarde de euro

Divizia Bayer Crop Science și-a anunțat strategia de a capitaliza trecerea la agricultura regenerativă, permițându-i să se extindă în piețe adiacente și să-și mărească semnificativ cota potențială de piață.

Abordarea inovatoare a companiei include fertilitatea culturilor, produse biologice, biocombustibili, Carbon Farming, servicii de aplicare precisă, și platforme și piețe digitale. Schimbarea are scopul de a accesa anual peste 100 de miliarde de euro în aceste noi piețe, dublând potențialul de piață al diviziei.

În plus, Bayer prevede că va influența agricultura regenerativă pe peste 400 de milioane de acri la nivel global până la mijlocul următorului deceniu.

Rodrigo Santos, Președintele Diviziei Bayer Crop Science, a subliniat că portofoliul Bayer va aduce inovații, cu agricultura regenerativă în centrul lor, concentrându-se pe combinarea productivității, profitabilității și beneficiilor de sustenabilitate pentru fermieri.

„Cu cel mai puternic motor de inovație din industrie și poziții de frunte pe piață, Bayer este orientat spre a furniza soluțiile de care fermierii au nevoie în lumina securității alimentare și a schimbărilor climatice. Definim agricultura regenerativă ca fiind creșterea producției de alimente, a veniturilor fermelor și a rezilienței într-un climat în schimbare, în timp ce reînnoim natura. Portofoliul nostru va furniza inovații cu agricultura regenerativă în centrul lor și vom explora noi oportunități de piață, pentru a permite în continuare fermierilor să combine productivitatea, profitabilitatea și beneficiile de sustenabilitate”, a declarat Rodrigo Santos.

Compania planifică, de asemenea, să ofere soluții care să îmbunătățească randamentele, să regenereze solul și să minimizeze impactul agriculturii asupra climei și mediului înconjurător.

Investițiile viitoare ale Bayer se vor concentra pe soluții care să abordeze aspectele critice ale agriculturii regenerative, inclusiv îmbunătățirea productivității, bunăstarea socială și economică a fermierilor și a comunităților, conservarea apei, combaterea schimbărilor climatice, îmbunătățirea sănătății solului și conservarea și restaurarea biodiversității.

„O viziune îndrăzneață necesită o investiție îndrăzneață și are nevoie de toate cele cinci platforme de inovație ale noastre – reproducerea, biotehnologia, chimia, produse biologice și știința datelor – pentru a alimenta această conductă. Dar este mult mai mult decât aceste platforme singure. Este convergența inovațiilor care ne permite să generăm soluții de sistem pentru a rezolva provocările noastre cele mai stringente”, a declarat Dr. Robert Reiter, Șeful Departamentului de Cercetare și Dezvoltare al Diviziei Bayer Crop Science.

Bayer a subliniat mai multe realizări, inclusiv Semințele sale și Tehnologia de Încrucișare, Tehnologiile Transformative și Micromoleculele Durabile. Se așteaptă ca aceste dezvoltări să revoluționeze industria agricolă.

Sergiu Jaman
Sergiu Jaman
Consultant AgTech

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Lansarea AgroBayer: alături de agricultură prin inovație digitală

Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, Bayer lansează...

Compania FirstFarms A/S a lansat un amplu sistem de irigații în România ce acoperă 1.300 ha

Danezii de la FirstFarms A/S, cu exploatații de 6.400 de hectare de teren în România, au dat în folosință...

Ravibis™ – controlează făinarea și rapănul merelor sustenabil și eficient

RAVIBIS™ este un produs de contact pe bază de bicarbonat de sodiu (NaHCO3). Biocarbonatul de sodiu este clasificat ca substanță...

OMV Petrom investeşte aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi

OMV Petrom va investi aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi pentru a transforma rafinăria în primul producător...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole