22.8 C
București
luni, 20 mai, 2024

-

HomepageAdvBayer Crop Science își anunță strategia de extindere în agricultura regenerativă și...

Bayer Crop Science își anunță strategia de extindere în agricultura regenerativă și vizează noi piețe de 100 de miliarde de euro

Divizia Bayer Crop Science și-a anunțat strategia de a capitaliza trecerea la agricultura regenerativă, permițându-i să se extindă în piețe adiacente și să-și mărească semnificativ cota potențială de piață.

Abordarea inovatoare a companiei include fertilitatea culturilor, produse biologice, biocombustibili, Carbon Farming, servicii de aplicare precisă, și platforme și piețe digitale. Schimbarea are scopul de a accesa anual peste 100 de miliarde de euro în aceste noi piețe, dublând potențialul de piață al diviziei.

În plus, Bayer prevede că va influența agricultura regenerativă pe peste 400 de milioane de acri la nivel global până la mijlocul următorului deceniu.

Rodrigo Santos, Președintele Diviziei Bayer Crop Science, a subliniat că portofoliul Bayer va aduce inovații, cu agricultura regenerativă în centrul lor, concentrându-se pe combinarea productivității, profitabilității și beneficiilor de sustenabilitate pentru fermieri.

„Cu cel mai puternic motor de inovație din industrie și poziții de frunte pe piață, Bayer este orientat spre a furniza soluțiile de care fermierii au nevoie în lumina securității alimentare și a schimbărilor climatice. Definim agricultura regenerativă ca fiind creșterea producției de alimente, a veniturilor fermelor și a rezilienței într-un climat în schimbare, în timp ce reînnoim natura. Portofoliul nostru va furniza inovații cu agricultura regenerativă în centrul lor și vom explora noi oportunități de piață, pentru a permite în continuare fermierilor să combine productivitatea, profitabilitatea și beneficiile de sustenabilitate”, a declarat Rodrigo Santos.

Compania planifică, de asemenea, să ofere soluții care să îmbunătățească randamentele, să regenereze solul și să minimizeze impactul agriculturii asupra climei și mediului înconjurător.

Investițiile viitoare ale Bayer se vor concentra pe soluții care să abordeze aspectele critice ale agriculturii regenerative, inclusiv îmbunătățirea productivității, bunăstarea socială și economică a fermierilor și a comunităților, conservarea apei, combaterea schimbărilor climatice, îmbunătățirea sănătății solului și conservarea și restaurarea biodiversității.

„O viziune îndrăzneață necesită o investiție îndrăzneață și are nevoie de toate cele cinci platforme de inovație ale noastre – reproducerea, biotehnologia, chimia, produse biologice și știința datelor – pentru a alimenta această conductă. Dar este mult mai mult decât aceste platforme singure. Este convergența inovațiilor care ne permite să generăm soluții de sistem pentru a rezolva provocările noastre cele mai stringente”, a declarat Dr. Robert Reiter, Șeful Departamentului de Cercetare și Dezvoltare al Diviziei Bayer Crop Science.

Bayer a subliniat mai multe realizări, inclusiv Semințele sale și Tehnologia de Încrucișare, Tehnologiile Transformative și Micromoleculele Durabile. Se așteaptă ca aceste dezvoltări să revoluționeze industria agricolă.

Sergiu Jaman
Sergiu Jaman
Consultant AgTech

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Soluții avansate pentru optimizarea sănătății și productivității viței-de-vie

Țările europene sunt recunoscute pentru producția de vinuri pe...

Alpha Bank România a afişat un profit net de 16 mln de euro, după primul trimestru al acestui an

Alpha Bank Romania (ABR) a afişat un profit net de 16 milioane de euro, după primul trimestru al acestui...

Patria Bank a raportat o creştere cu 171% a profitului net în primul trimestru, la 8 milioane de lei

Patria Bank a înregistrat, în primul trimestru, un profit net de 8 milioane lei, în creştere cu 171% faţă...

Maria Cîrjă: Tehnologiile precum CRISPR-Cas sunt esențiale în adaptarea și diminuarea schimbărilor climatice

Fermierii ar trebui să aibă acces la inovații revoluționare, precum Noile Tehnici Genomice (NGTs), pentru a face față și...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole