16.1 C
București
miercuri, 4 octombrie, 2023

-

HomepageAdvAgreena anunță Avanpremiera Campaniei 2024 la Târgul Agricol FarmConect

Agreena anunță Avanpremiera Campaniei 2024 la Târgul Agricol FarmConect

Agreena, compania ce are ca obiectiv eliminarea progresivă a carbonului din sol și amplificarea capitalului natural pentru a finanța tranziția către agricultura regenerativă, invită fermierii la evenimentul „Avanpremiera Campaniei Agreena 2024” pentru a discuta despre retrospectiva proiectelor derulate în anul 2023 și planurile pentru anul 2024.

Evenimentul va avea loc la Cortul de Conferințe, în cadrul Târgului Agricol FarmConect, organizat de FAPPR, în data de 31 august, începând cu ora 17:30.

Târgul se va desfășura lângă parcul industrial IMM Slobozia, pe drumul spre Brăila. În cadrul acestuia va participa Mihaela-Monica Vasile – Market Lead Agreena România, alături de fermieri și partenerii IPSO Agricultură și FAPPR.

În cadrul evenimentului vor avea loc discuții despre retrospectiva activităților desfășurate de Agreena în 2023, precum suprafața totală acoperită la nivel european, acțiunea de plată anticipată, ce presupune agricultura carbonului, cu un exemplu concret de fermier din România activ în acest segment, cât și dezvăluirea planurilor pentru 2024.

Agreena
Agreenahttps://agreena.com/ro/
Agreena amplifică puterea eliminării carbonului din sol și capitalul natural pentru a finanța tranziția către agricultura regenerativă.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Produse de la producători, direct pe Raftul cu Bunătăți Locale din județul Vâlcea

De astăzi, județul Vâlcea se alătură celui mai amplu program pentru susținerea micilor producători, Raftul cu Bunătăți Locale, inițiat...

BASF Innovation Hub 2023 prelungește termenul de înscrieri cu două săptămâni

BASF și AHK România revin cu noutăți în ceea ce privește BASF Innovation Hub – competiția dedicată dezvoltării durabile:...

Conferința „Business-ul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc în acest an pe 7 și 8 decembrie

Cea de-a IX-a ediție a Conferinței „Business-ul Fructelor în Republica Moldova”, cel mai important eveniment național în domeniul fructelor, va avea...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole