20.9 C
București
joi, 25 iulie, 2024

-

HomepageAdvAgreena anunță Avanpremiera Campaniei 2024 la Târgul Agricol FarmConect

Agreena anunță Avanpremiera Campaniei 2024 la Târgul Agricol FarmConect

Agreena, compania ce are ca obiectiv stocarea progresivă a carbonului în sol și amplificarea capitalului natural pentru a finanța tranziția către agricultura regenerativă, invită fermierii la evenimentul „Avanpremiera Campaniei Agreena 2024” pentru a discuta despre retrospectiva proiectelor derulate în anul 2023 și planurile pentru anul 2024.

Evenimentul va avea loc la Cortul de Conferințe, în cadrul Târgului Agricol FarmConect, organizat de FAPPR, în data de 31 august, începând cu ora 17:30.

Târgul se va desfășura lângă parcul industrial IMM Slobozia, pe drumul spre Brăila. În cadrul acestuia va participa Mihaela-Monica Vasile – Market Lead Agreena România, alături de fermieri și partenerii IPSO Agricultură și FAPPR.

În cadrul evenimentului vor avea loc discuții despre retrospectiva activităților desfășurate de Agreena în 2023, precum suprafața totală acoperită la nivel european, acțiunea de plată anticipată, ce presupune agricultura carbonului, cu un exemplu concret de fermier din România activ în acest segment, cât și dezvăluirea planurilor pentru 2024.

Agreena
Agreenahttps://agreena.com/ro/
Agreena amplifică puterea eliminării carbonului din sol și capitalul natural pentru a finanța tranziția către agricultura regenerativă.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cum evoluează agricultura românească sub impactul fenomenelor meteorologice extreme

În orice sector economic am activa, menținerea echilibrului între...

Kinze Manufacturing își extinde rețeaua de vânzări și servicii în România

Producătorul american de echipamente agricole, cu aproape șase decenii de activitate în Statele Unite și peste patru decenii în...

ADAMA Ltd. anunță numirea lui Gaël Hili ca Președinte și CEO în locul lui Steve Hawkins

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și...

Boli și dăunători la soia, în această perioadă

În aceasta perioadă, pot apărea o serie de boli și dăunători la soia, motiv pentru care fermierii trebuie încurajați...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole