14 C
București
marți, 30 aprilie, 2024

-

HomepageAdvAgreena anunță Avanpremiera Campaniei 2024 la Târgul Agricol FarmConect

Agreena anunță Avanpremiera Campaniei 2024 la Târgul Agricol FarmConect

Agreena, compania ce are ca obiectiv stocarea progresivă a carbonului în sol și amplificarea capitalului natural pentru a finanța tranziția către agricultura regenerativă, invită fermierii la evenimentul „Avanpremiera Campaniei Agreena 2024” pentru a discuta despre retrospectiva proiectelor derulate în anul 2023 și planurile pentru anul 2024.

Evenimentul va avea loc la Cortul de Conferințe, în cadrul Târgului Agricol FarmConect, organizat de FAPPR, în data de 31 august, începând cu ora 17:30.

Târgul se va desfășura lângă parcul industrial IMM Slobozia, pe drumul spre Brăila. În cadrul acestuia va participa Mihaela-Monica Vasile – Market Lead Agreena România, alături de fermieri și partenerii IPSO Agricultură și FAPPR.

În cadrul evenimentului vor avea loc discuții despre retrospectiva activităților desfășurate de Agreena în 2023, precum suprafața totală acoperită la nivel european, acțiunea de plată anticipată, ce presupune agricultura carbonului, cu un exemplu concret de fermier din România activ în acest segment, cât și dezvăluirea planurilor pentru 2024.

Agreena
Agreenahttps://agreena.com/ro/
Agreena amplifică puterea eliminării carbonului din sol și capitalul natural pentru a finanța tranziția către agricultura regenerativă.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cricova – soiuri noi pentru vinuri și spumante selecte și oportunități excelente în turism

Combinatul de Vinuri „Cricova” din Republica Moldova marchează un moment semnificativ în expansiunea sa, prin inițierea plantării a 51...

Îngrășăminte specializate Dr Green – soluții avansate în fertilizarea culturilor

Dr Green este o companie poloneză modernă, în creștere rapidă, care produce îngrășăminte foliare inovatoare pentru toate culturile agricole.  Dr Green...

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul zilei de astăzi, Dr. Markus Kamieth a devenit noul Preşedinte...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole