20.2 C
București
luni, 27 mai, 2024

-

HomepageAdvAgreena anunță Avanpremiera Campaniei 2024 la Târgul Agricol FarmConect

Agreena anunță Avanpremiera Campaniei 2024 la Târgul Agricol FarmConect

Agreena, compania ce are ca obiectiv stocarea progresivă a carbonului în sol și amplificarea capitalului natural pentru a finanța tranziția către agricultura regenerativă, invită fermierii la evenimentul „Avanpremiera Campaniei Agreena 2024” pentru a discuta despre retrospectiva proiectelor derulate în anul 2023 și planurile pentru anul 2024.

Evenimentul va avea loc la Cortul de Conferințe, în cadrul Târgului Agricol FarmConect, organizat de FAPPR, în data de 31 august, începând cu ora 17:30.

Târgul se va desfășura lângă parcul industrial IMM Slobozia, pe drumul spre Brăila. În cadrul acestuia va participa Mihaela-Monica Vasile – Market Lead Agreena România, alături de fermieri și partenerii IPSO Agricultură și FAPPR.

În cadrul evenimentului vor avea loc discuții despre retrospectiva activităților desfășurate de Agreena în 2023, precum suprafața totală acoperită la nivel european, acțiunea de plată anticipată, ce presupune agricultura carbonului, cu un exemplu concret de fermier din România activ în acest segment, cât și dezvăluirea planurilor pentru 2024.

Agreena
Agreenahttps://agreena.com/ro/
Agreena amplifică puterea eliminării carbonului din sol și capitalul natural pentru a finanța tranziția către agricultura regenerativă.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Pyxides, trei substanțe active consacrate într-o combinație unică

Porumbul este planta de cultură cea mai sensibilă și...

Exim Banca Românească şi Export Credit Greece vor colabora pentru dezvoltarea comerţului şi investiţiilor

Exim Banca Românească, în calitate de agenţie de export a României, şi Export Credit Greece au semnat un memorandum...

Ghidul fermierului care cultivă floarea-soarelui. De la cultivare și îngrijire, la tratament, riscuri și recoltare

Particularități generale ale culturii de floarea-soarelui România se situează pe primul loc în UE, la suprafața cultivată cu floarea-soarelui și...

CFRO: Au început înscrierile în programul „Tineri Lideri pentru Agricultură”, Ediția 2024-2025

Clubul Fermierilor Români anunță că în prezent există o Comunitate de peste 300 de absolvenți, construită în cadrul Programului „Tineri Lideri pentru...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole