31.8 C
București
vineri, 27 septembrie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleTulcea: Peste 50 de producători agricoli, la Târgul de toamnă

Tulcea: Peste 50 de producători agricoli, la Târgul de toamnă

Peste 50 de producători agricoli şi meşteşugari participă, începând de vineri, în centrul oraşului Tulcea, la Târgul de toamnă, organizat de societatea Agropieţe SA din cadrul Primăriei municipiului.

Cei mai mulţi din cei 51 de producători agricoli provin din judeţul Tulcea, dar la eveniment sunt prezenţi şi reprezentanţi ai unor firme din ţară care au atestate produse tradiţionale.

„Cu toate că anul acesta am avut o secetă extremă şi am avut emoţii când i-am invitat pe producătorii agricoli la eveniment, totuşi avem prezenţi 31 de producători agricoli din judeţ, dar şi firme din alte judeţe care au atestate produse tradiţionale atestate”, a declarat directoarea societăţii Agropieţe SA, Rodica Pascale.

Târgul de toamnă are ca obiectiv promovarea producătorilor agricoli tradiţionale şi se va încheia duminică.

„Noi avem verdeţuri, ţelină, ardei, mărar, ciuşcă. Producţia a fost bună anul acesta, dar nu avem forţă de muncă şi e greu să lucrezi 3.000 de metri pătraţi cu doi oameni.

Preţurile nu sunt mari. Legătura de verdeaţă este doi lei, iar kilogramul de ciuşcă este de 25 de lei”, a afirmat Florentina Ungureanu, producător agricol din suburbia Tudor Vladimirescu.

‹ adv ›

Organizatorii le oferă participanţilor şi spectacole artistice care vor fi susţinute de elevi ai Liceului de arte George Georgescu, ai cercurilor din cadrul Palatului Copiilor, invitat fiind Walter Ghicolescu.

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Toamna Buzoiană 2024: Târgul de tradiție cu delicii locale și spectacole artistice

Primăria municipiului Buzău şi Direcţia pentru Agricultură Judeţeană organizează,...
‹ adv ›

În premieră, România a expus produse organice la târgul Seoul Food 2024

Opt companii româneşti participă în premieră, în perioada 11-15 iunie, la expoziţia internaţională Seoul Food 2024, una dintre cele...

Târg de produse tradiţionale şi ateliere de creaţie pentru copii la Ministerul Agriculturii, în acest weekend

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) organizează în acest weekend, în curtea instituţiei, un târg de produse agroalimentare româneşti...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole