22.9 C
București
miercuri, 18 septembrie, 2024

-

HomepageAdvFermieri: Biostimulatorul Humi Top e soluția câștigătoare pentru ferme, la un preț...

Fermieri: Biostimulatorul Humi Top e soluția câștigătoare pentru ferme, la un preț avantajos

Biostimulatorul Humi Top de la Marsi este realizat printr-un proces de fabricație meticulos, asigurând cea mai înaltă calitate pentru culturile legumicole și pomicole.

Humi Top este un produs concentrat, sub formă de pudră, benefic a fi folosit in legumicultură și pomicultură, datorită compoziției sale bogate în acizi humici, fulvici, oxid de potasiu, azot, fosfor, calciu, magneziu și sulf.

Rezultatele aplicării biostimulatorului Humi Top

Humi Top va stimula metabolismul plantelor atunci când este aplicat foliar pe legume, zarzavat, pomi și arbuști fructiferi, plante medicinale și arbuști ornamentali.

Indiferent de grupa de plante, aplicarea foliară a biostimulatorului va stimula creșterea în înălțime plantelor, a masei foliare și productivitatea.

Producții deosebite au fost obținute la tomate, ceapă, zarzavat, cartofi și nuci în ferma ecologică Bunătăți din Cucuieți – Bacău:

biostimulator humi top

Doamna Inginer Munteanu Cătălina, cu un master în agricultura ecologică, folosește din anul 2023 Humi Top pe o suprafață de 9 ha cultivate cu nuci și legume ecologice.

„Am căutat să îmbunătățim fertilitatea solul și să cultivăm legumele în câmp deschis ca acestea să treacă cu bine peste perioadele de stres termic și hidric, noi neavând momentan sistem de irigație, iar odată cu descoperirea produsului Humi Top, am realizat că acesta este soluția câștigătoare pentru ferma noastră, iar fructele și legumele recoltate sunt foarte apreciate de către clienții noștri”.

Utilizarea regulată a HUMI TOP îmbunătățește calitatea legumelor și fructelor, în special
conținutul total de zahăr, cantitatea de ulei, proteine și fibre, printre altele.

Humi Top aplicat prin fertirigare a contribuit la o mărire a fertilității solului, făcând nutrienții mai disponibili și a reușit să reducă impactului stresului termic și hidric prin îmbunătățirea rădăcinilor și a capacității de absorbție a plantelor.

În fermele legumicole și pomicole convenționale, rezultatele folosirii Humi Top prin fertirigare
asupra productivității merelor, prunelor, ardeilor, roșiilor, vinetelor și pepenilor în condiții de
câmp deschis, au arătat că Humi Top ar putea înlocui cu până la 20% din îngrășământul chimic, realizând un randament de producție mai mare cu pâna la 18%.

Rezultate obținute cu Humi Top în ferma pomicolă Fălticeni – Suceava și Itești – Bacău:

Domnul Inginer Fântânariu Mihai – pomicultor cu o vastă experiență (peste 50 ani) a început
să folosească HUMI TOP anual începând cu anul 2022 pe o suprafață de 12 ha la plantația de
măr și prun.

„Mi-au trecut prin fermă sute de produse și tot atât de multe oferte, dar ceea ce am găsit la Humi Top, respectiv acizii humici, fulvici și potasiu cu o concentrație care a depășit orice alt produs cunoscut mie, mi-a atras atenția, iar cireașa de pe tort a fost atunci când am aflat prețul, unul corect, neașteptat, așa că am decis ca Humi Top să fie nelipsit din schemele de tratament din livada mea”.

V-ar putea fi util și articolul 7 avantaje Black Humi Max – îngrășământ cu acid humic și fulvic pentru un sol și culturi sănătoase.

Este un produs cu multiple beneficii pentru legumicultură și pomicultură, ajutând la îmbunătățirea solului, creșterea sănătății plantelor și a productivității culturilor.

Utilizarea sa anuală poate aduce avantaje semnificative în tehnologiile horticole moderne, fiind considerat inima culturilor horticole.

C.E.O. Eco Start:

„Angajamentul nostru, față de legumicultori și pomicultori este garantarea faptului că inima horticulturii, respectiv biostimulatorul HUMI TOP contribuie an de an la îmbunătățirea sănătății solurilor și la creșterea culturilor, susținând horticultura durabilă cu un randament ridicat. Marsi, are o unică propunere economică pentru fermieri: cele mai reduse investiții pe suprafața lucrată: sub 37 lei/ha cu Humi Top”.

Pentru detalii, accesați marsi.ro.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

1 COMENTARIU

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Jabbar Kanani: Agricultura românească între criză și redresare

Agricultura românească se află, astăzi, într-un punct critic. Nu...

TalentA 2024: Granturi de 15.000 USD pentru femeile inovatoare în agricultură

Corteva Agriscience, compania internațională de cercetare și dezvoltare în domeniul agriculturii, anunță lansarea celei de-a cincea ediții a programului...

Bayer anunță un parteneriat strategic cu Agricolumn

Bayer anunță parteneriatul strategic cu Agricolumn, companie de prestigiu în analiza pieței agricole din România și din regiune. Prin...

TRINITY: Soluția ADAMA pentru combaterea buruienilor în culturile de cereale

Condițiile climatice în continuă schimbare aduc modificări în tehnologia aplicată de către fermieri în culturile de cereale. Buruienile sunt unul...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole