8.9 C
București
miercuri, 15 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAPIA: Aproape 341.000 de fermieri au depus cereri de plată pentru anul...

APIA: Aproape 341.000 de fermieri au depus cereri de plată pentru anul 2023

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 1 martie – 12 aprilie, în cadrul Campaniei de depunere a Cererilor de plată pentru anul 2023, au fost depuse un număr de 340.740 cereri pentru o suprafață de 1.327.040,67 ha.

Reamintim fermierilor că până în data de 15 mai 2023 pot depune Cererea de Plată fără penalități, prin accesarea aplicației IPA-Online din versiunea internet, conform Manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicaţie).

Responsabilitatea privind legalitatea şi valabilitatea documentelor aparţine fermierului şi/sau autorităţii care a emis/atestat aceste documente, după caz.

Informațiile detaliate pentru accesarea fiecărei intervenții/măsuri de dezvoltare rurală, inclusiv hărțile și listele cu UAT-urile eligibile pentru M.10, M.11, M.13, pot fi consultate la Centrele APIA și pe site-ul apia.org.ro.

cereri-de-plata-apia1_
  • Citește despre ->
  • APIA
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

APIA primeşte cereri de plată pentru prima împădurire

Fermierii care vor să beneficieze de schema de ajutor...
‹ adv ›

Plăţi de peste 80 milioane euro realizate de APIA şi AFIR în ultimele trei zile

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) şi Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) au efectuat plăţi de...

APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii din cadrul Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de astăzi, 09 mai 2024, eliberează adeverințe pentru...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole