15.9 C
București
joi, 30 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleMADR vrea să cumpere echipament pentru videoconferinţe cu 1,18 milioane lei

MADR vrea să cumpere echipament pentru videoconferinţe cu 1,18 milioane lei

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a demarat o licitaţie deschisă prin care vrea să cumpere echipament pentru videoconferinţe, cu o valoare estimată de 1,18 milioane lei, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Compania care câştigă licitaţia trebuie să asigure furnizarea şi instalarea sistemului centralizat de videoconferinţă.

Conform anunţului, achiziţia se referă la un proiect şi/sau program finanţat din fonduri ale Uniunii Europene, respectiv „Consolidarea capacităţii administrative a MADR susţinută de planificare strategică şi un sistem de politici publice bazate pe dovezi, sistematizarea şi simplificarea procedurilor de lucru cu mediul de afaceri şi cu cetăţenii din România, cu accent pe zona montană” – Programul Operaţional Capacitate Administrativa – POCA.

Criteriul de atribuire a contractului va fi „cel mai bun raport calitate – preţ”, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 decembrie 2021, ora 15:00.

  • Citește despre ->
  • MADR
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Târgul de 1 iunie – Gustul Copilăriei, în curtea MADR, în perioada 31 mai – 2 iunie 2024

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom Sud Muntenia continuă tradiția de a organiza târguri...

Schema de reducere a accizei pentru motorina utilizată în agricultură continuă și în anul 2024

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale continuă și în anul 2024 aplicarea prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1174/2014, cu modificările și...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole