17.8 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleCel mai aşteptat eveniment al toamnei, Indagra 2021, în perioada 27 -...

Cel mai aşteptat eveniment al toamnei, Indagra 2021, în perioada 27 – 31 octombrie 2021

Romexpo împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie a României organizează, în perioada 27 – 31 octombrie, cel mai cunoscut eveniment agricol din România: Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – Indagra 2021.

„Manifestarea prezintă tendinţele anului 2021 din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii şi zootehniei şi este prilejul perfect pentru prezentarea inovaţiilor din acest sector şi a soluţiilor care duc la îmbunătăţirea performanţelor în afacerile agricole. Pe parcursului celor cinci zile de târg, peste 130 de companii, din 12 ţări, îşi expun cele mai noi produse şi prezintă soluţii şi servicii pe o suprafaţă de 12.600 mp. Evenimentul înregistrează un grad de internaţionalizare de 25%”, se arată într-un comunicat al organizatorilor remis joi AGERPRES.

Indagra 2021 se bucură de prezenţa a 12 ţări reprezentative pentru inovaţiile din domeniul agricol: Belgia, Bulgaria, Federaţia Rusă, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, România, Serbia, Turcia, Ungaria. De asemenea, târgul va beneficia şi de participarea oficială internaţională a Rusiei.

Potrivit organizatorilor, în cadrul târgului, expozanţii îşi lansează produsele anului, întâlnesc noi parteneri de afaceri, dau curs dialogului de business, îşi prezintă oferta de echipamente şi tehnologii menite să crească productivitatea în agricultură, precum şi noutăţile din agronomie, zootehnie, pomicultură, floricultură sau viticultură.

Ca la fiecare ediţie, târgul susţine ideea de dezvoltare a agriculturii din România cu ajutorul cercetării şi inovaţiilor şi promovează produsele româneşti pe piaţa internă şi externă.

Indagra 2021 are loc atât în pavilionul B1 al Centrului Expoziţional Romexpo, cât şi pe platformele exterioare şi se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.

Programul expoziţional este între 27 şi 30 octombrie 2021, în interval orar 9:00 – 18:00, iar pe 31 octombrie 2021, între 9:00 şi 16:00. 

Sursa foto: lumeasatului.ro

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase - fermieri, comercianți, experți în logistică,...

Ce urmează pe piața cerealelor? O privire într-un glob de cristal la EuroGrain Exchange 2024

Cel mai important summit al primăverii dedicat afacerilor cu cereale, ce se va desfășura pentru al doilea an în...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole