33.3 C
București
duminică, 30 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageArticoleProiect de pionierat: crop.zone prezintă alternativa la glifosat

Proiect de pionierat: crop.zone prezintă alternativa la glifosat

Într-o perioadă în care utilizarea erbicidelor chimice precum glifosatul este din ce în ce mai criticată, crop.zone anunță o soluție sustenabilă pentru agricultură și alte aplicații.

Tehnologia crop.zone, Electric Crop Management, combină electricitatea cu utilizarea sa extrem de eficientă pentru a oferi un control avansat al buruienilor, fără utilizarea substanțelor chimice.

Mai mult decât o soluție agricolă, tehnologia se anunță a fi pretabilă pentru aplicații de mare amploare, atât pe câmpuri și terenuri agricole, cât și pe linii de cale ferată.

‹ adv ›

Autoritățile și companiile feroviare au căutat alternative la glifosat timp de decenii și unele, precum Deutsche Bahn AG, au încetat deja să-l mai folosească.

Proiect de succes aproape de finalizare după cercetări și dezvoltări intense în colaborare cu clientul, Centrul German pentru Cercetări Feroviare și alți parteneri, inclusiv Universitatea RWTH Aachen, HydroMill GmbH și LBBZ GmbH, crop.zone este pe cale să finalizeze cu succes un proiect anterior confidențial.

crop.zone – tehnologii inovatoare în practică

Pe 13 iunie, partenerii de proiect și-au prezentat rezultatele la Aachen. Procesele au demonstrat impresionant că crop.zone oferă o alternativă fezabilă și eficientă la metodele convenționale prin utilizarea țintită a curentului electric singur sau, în funcție de zona de aplicare, în combinație cu alte procese.

„Tehnologia noastră, suntem pregătiți să schimbăm viitorul agriculturii și altor industrii într-un mod sustenabil. Acest lucru ajută atât fermierii și operatorii feroviari, cât și mediul și societatea, fiind pe deplin aliniat cu strategia de sustenabilitate a Green Deal”, menționează crop.zone.

Despre crop.zone

Companie de frunte în domeniul gestionării culturilor cu electricitate, crop.zone este unul dintre principalii furnizori din Europa de control al buruienilor la scară mare cu ajutorul electricității.

Soluțiile complete includ în prezent desicarea fără erbicide, tratarea culturilor și controlul buruienilor pentru fermierii profesioniști. Soluțiile inovatoare se bazează pe cunoștințe interdisciplinare în chimie, biologie, fizică, ecologie și agronomie.

Tehnologia profesională a sistemelor „Made in Germany”, permite utilizarea sigură, eficientă și rentabilă de către fermierii și contractorii profesioniști.

Sistemul nostru produs în serie, remarcabil din punct de vedere tehnologic, obține rezultate de înaltă calitate protejând în același timp solul. crop.zone oferă soluția pentru o agricultură ecologică și sustenabilă și, astfel, contribuie la viitorul planetei noastre.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Bayer anunță un parteneriat cu Trinity Agtech pentru monitorizarea carbonului în ferme

Bayer a anunțat, astăzi, un parteneriat cu compania cu sediul în Regatul Unit, Trinity Agtech. În cadrul eforturilor Bayer...

Croptimistic lansează SWAT CAM, instrument automat inovator pentru numărarea plantelor

Compania Croptimistic Technology Inc. a lansat SWAT CAM, un instrument automat inovator pentru numărarea plantelor. Această tehnologie îmbunătățește considerabil...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole