34.2 C
București
marți, 11 iunie, 2024

-

HomepageAdvPyxides, trei substanțe active consacrate într-o combinație unică

Pyxides, trei substanțe active consacrate într-o combinație unică

Porumbul este planta de cultură cea mai sensibilă și mai predispusă la infestările timpurii cu buruieni.

Tehnica de semănat cu distanță mare între rânduri și între plante pe rând permite dezvoltarea buruienilor, acestea fiind mult mai adaptate la condițiile de mediu față de planta de cultură. Infestările cu buruieni pot reduce cu până la 50% potențialul de producție al hibrizilor. 

În condițiile anului acesta, cu ploi moderate la momentul semănatului și al răsăririi și temperaturi ridicate, buruienile se pot dezvolta rapid, știut fiind faptul că acestea devin din ce în ce mai rezistente la acțiunea erbicidelor pe măsură ce avansează în vegetație.

Soluția ADAMA – Pyxides – o combinație de 3 molecule consacrate și complementare folosite în combaterea buruienilor din cultura porumbului: nicosulfuron, dicamba și mesotrione. 

Avantajele utilizării erbicidului Pyxides:

  • Flexibilitate în aplicare, 2-9 frunze ale porumbului.
  • Cel mai larg spectru de combatere postemergentă a buruienilor: dicotiledonate și monocotiledonate anuale și perene.
  • Eficacitatea sa nu este dependentă de umiditate.

Substanța activă mesotrione este absorbită în principal foliar, dar are și activitate la sol pentru o protecție de lungă durată după momentul aplicării. Aceasta se translocă prin plantă atât prin xilem, cât și prin floem și este astfel distribuită în buruienile țintă.

Nicosulfuron este o substanță activă cu puternică acțiune erbicidă contra buruienilor monocotiledonate greu de combătut (în special costreiul din rizomi), în condiții de selectivitate totală față de porumb.

Dicamba este absorbită rapid de rădăcina plantelor și se translocă ușor în xilem și floem, ducând la distrugerea buruienilor țintă.

Avem o veste bună, fermierii care achiziționeaza Pyxides vor avea parte de un beneficiu special în cadrul programului ADAMA Cash+, adică de 3 ori mai mult bonus pentru achizițiile de Pyxides!

Cum puteți beneficia de ofertă?

Achiziționați Pyxides de la oricare dintre distribuitorii produselor ADAMA: Un pachet eficient și fiabil, special conceput pentru a satisface nevoile din agricultură. Acesta include erbicidul Pyxides si un adjuvant pentru protejarea culturilor și maximizarea randamentelor.

Înscrieți facturile pe www.adamacashplus.ro pentru a înscrie rapid facturile. Procesul este simplu și vei putea beneficia de bonusuri suplimentare în cel mai scurt timp!

Promoția se desfășoară în perioada 01.05 – 15.06.2024.

ADAMA
ADAMAhttps://www.adama.com/romania/ro
ADAMA este lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, oferind soluții fermierilor din întreaga lume pentru a combate buruienile, insectele dăunătoare și bolile.

1 COMENTARIU

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

OMV Petrom investeşte aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi

OMV Petrom va investi aproximativ 750 de milioane de...

REI Grup: Peste 4 miliarde euro fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea companiilor, instalare de panouri fotovoltaice și digitalizare

Autoritățile pun la dispoziția companiilor, atât celor la început de drum (start-up), cât și IMM sau întreprinderilor mari, peste...

Corteva Agriscience: Importanța managementului dăunătorilor în culturile de cereale păioase și pregătirea pentru iarnă

Un aspect fundamental al agriculturii este reprezentat de măsurile de combatere a dăunătorilor și a bolilor, acești factori fiind...

ADAMA oferă soluții împotriva insectelor dăunătoare în culturile de floarea soarelui și porumb

Fluctuațiile climatice, lipsa apei, împreună cu toți ceilalți factorii favorizanți, duc la prezența tot mai ridicată a dăunătorilor în...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole