19.5 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleHarghita: Ninsori în zonele înalte ale judeţului

Harghita: Ninsori în zonele înalte ale judeţului

În mai multe zone înalte ale judeţului Harghita s-au înregistrat ninsori, joi dimineaţa, drumarii intervenind preventiv cu material antiderapant, pe DN 15, între Topliţa şi Borsec, în zona pasului Creanga.

Şeful punctului de lucru al Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Miercurea-Ciuc, Cătălin Romanescu, a precizat marţi, pentru AGERPRES, că a nins şi în alte zone ale judeţului, cum ar fi DN 12C, la Lacu Roşu sau DN 12A, Miercurea Ciuc-Comăneşti, drumarii fiind pregătiţi să intervină, dacă situaţia o va impune.

De asemenea, ninge şi în alte zone ale judeţului, aflate la altitudine, cum ar fi localitatea Băile Harghita, care aparţine administrativ de oraşul Miercurea-Ciuc.

Viceprimarul municipiului Miercurea-Ciuc Bors Bela a declarat că la Băile Harghita ninge abundent, „mai frumos ca în timpul iernii”, iar utilajele sunt pregătite să intervină, dacă se va aşterne un strat suficient de zăpadă.

Localnicii din Băile Harghita spun că nu e ceva neobişnuit să ningă în luna aprilie, motiv pentru care nici nu au început lucrul în grădină.

Ei au sperat totuşi să nu mai vină iarna, mai ales că acum câteva zile în zonă s-au înregistrat 22 grade Celsius.

Vezi prognoza meteo în câmp pe Agmeteo.ro.

Potrivit imaginilor de pe webcam-urile din zonă, ninge şi în zona Harghita Mădăraş, acolo unde temperaturile sunt negative.

Urmărește actualizările ANM pe acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ANM: Valori termice mai ridicate decât cele specifice până pe 6 mai

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), a emis pentru perioada...
‹ adv ›

ANM: Averse, grindină şi intensificări de vânt în toată ţara, până vineri dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare meteo de averse şi vânt puternic pentru toată ţara,...

ANM: Cod galben de vânt puternic pentru judeţul Caraş-Severin

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi dimineaţa, o atenţionare nowcasting Cod galben de vânt puternic pentru judeţul Caraş...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole