17.7 C
București
joi, 4 aprilie, 2024

-

HomepageAdvPatria Bank în parteneriat cu Agrii oferă soluţii pentru fermierii care au...

Patria Bank în parteneriat cu Agrii oferă soluţii pentru fermierii care au nevoie de finanţare

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluţii pentru fermierii care au nevoie de finanţare pentru achiziţia de inputuri agricole şi obţinerea unor recolte bogate şi profitabile, notează bursa.ro.

Prin acest parteneriat, Patria Bank şi Agrii îşi propun ca împreună să faciliteze fermierilor accesul la soluţii de finanţare care să le susţină dezvoltarea sustenabilă şi durabilă.

Oferta de finanţare Patria Bank pentru achiziţia de inputuri agricole de la Agrii vine în întâmpinarea fermierilor cu un model de finanţare flexibil şi scheme de plată adaptate perioadei de recoltare.

Cu o perioadă de acordare de maxim 24 luni, fermierii pot opta pentru rambursare în: rate sezoniere, rate lunare egale sau rate lunare personalizate. Garanţiile sunt flexibile şi corelate cu specificul afacerii (BO, FGCR, gaj cultură, utilaje, imobiliare) iar costurile de finanţare sunt preferenţiale.

„Susţinerea agriculturii româneşti este o prioritate în cadrul grupului Patria Bank, iar iniţiativa parteneriatului cu Agrii a pornit de la dorinţa noastră comună de a facilita cât mai multor fermieri accesul la soluţii imediate şi adaptate nevoilor acestora.

Misiunea noastră este de a le fi cât mai aproape fermierilor, de aceea echipa dedicată, specializată pe segmentul AGRO din Patria Bank, este mereu în mijlocul fermierilor. Ne place să ne numim „bancheri pe teren”, ne întâlnim cu fermierii la ei la fermă şi căutam mereu soluţii pentru aceştia”, a declarat Lavinia Mocanu, Manager Departament Vânzări Agro şi Parteneriate Patria Bank, conform sursei precizate.

„Viziunea noastră despre agricultura din România este că aceasta se va face cu profesionişti pentru profesionişti.

Suntem dedicaţi să găsim modalităţi noi prin care fermierul român să fie ajutat să crească nivelul de profesionalizare şi să poată să îşi îmbunătăţească eficienţa la nivel de fermă, paralel cu promovarea unor noi practici agricole, durabile.

Nevoile specifice legate de tehnologie, dublate de sprijinul financiar adaptat pentru investiţii şi capital de lucru, vor ajuta fermierul român să crească sustenabil şi să devină competitiv, adăugând valoare prin diversificare. Accesul la finanţare în agricultură este cheia care deschide uşa către inovaţie, modernizare şi valoare adăugată în agricultură”, a declarat Monalisa Ungureanu, CEO Agrii România.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului,...

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase - fermieri, comercianți, experți în logistică,...

ProCredit Bank finanţează cu 3,4 mil euro construcţia a două parcuri fotovoltaice în Prahova, cu capacităţi de 5,6 MWp şi 4,3 MWp

ProCredit Bank România acordă o finanţare de 3,4 milioane de euro grupului de companii 3D Steel Design & Construct...

Maximizați-vă potențialul livezii la MACFRUT 2024 cu Advice&Consulting!

Investește în dezvoltare și mărește profiturile livezii tale cu Advice&Consulting la MACFRUT Rimini 2024. Te invităm să vizitezi standul...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole