18.9 C
București
duminică, 7 aprilie, 2024

-

HomepageAdvControlează eficient mana viței de vie cu Ridomil Gold® Combi

Controlează eficient mana viței de vie cu Ridomil Gold® Combi

Controlul manei la vița de vie, în special, în stadiile de dezvoltare vegetativă maximă ale plantei, necesită o atenție și abordare corectă și complexă. Syngenta vine cu soluția care asigură controlul preventiv și curativ al manei. Ridomil Gold® Combi protejează, după aplicare, vița de vie până la 14 zile.

Ridomil Gold® Combi, prin formula sa eficientă și activitatea combinată a substanțelor active folpet și metalaxil-M, asigură o protecție de durată împotriva manei, de la dezvoltarea lăstarilor și până la înflorire.

Noile creșteri – foliajul și ciorchinii, sunt protejate datorită acțiunii sistemice a substanței active metalaxil-M.

După aplicare, aceasta intră în circulație și este translocată acropetal spre apicele vegetative, protejând astfel părțile tinere și mai vulnerabile ale plantei. Metalaxil M se translocă și se distribuie foarte rapid în planta, astfel protejând întreaga plantă într-un timp foarte scurt. 

Substanța activă folpet asigură prevenirea dezvoltării agentului patogen, având o acțiune de contact, acționând asupra miceliului, împiedicând germinarea și dezvoltarea ulterioară a ciupercii, prin blocarea respirației ciupercii la nivel celular.

Pentru o eficiență maximă în controlul manei la vița de vie, este recomandată aplicarea preventivă a Ridomil Gold® Combi, iar dacă ați ratat momentul optim de realizare a tratamentului, fungicidul vă oferă o flexibilitate de până la 72 de ore pentru aplicare de la apariția simptomelor.

Simptome ale manei la vița de vie

Important! Ridomil Gold® Combi oferă un plus de flexibilitate la aplicare, fiind compatibil cu majoritatea fungicidelor, insecticidelor și îngrășămintelor foliare, cu excepţia produselor cu reacţie puternic alcalină.

Pentru o utilizare corectă, consultați eticheta produsului. La pregătirea soluției de stropit, adăugați în rezervor mai întâi produsele solide.

Se recomandă aplicarea ce asigură repartizarea uniformă a soluției de stropit, astfel încât plantele să fie în întregime acoperite, inclusiv pe partea inferioară a foliajului, pentru a obține cele mai bune rezultate. 

Mai multe detalii despre produs aflați accesând acest link, iar dacă aveți mai multe întrebări apelați la reprezentantul Syngenta România din zona dvs. 

Syngenta
Syngentahttps://www.syngenta.ro
Syngenta este una dintre companiile globale de vârf din agricultură, formată din Syngenta Crop Protection și Syngenta Seeds.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Sorin Maslo: „Cricova a înregistrat în 2023 cel mai mare profit din istoria întreprinderii. Venim cu lansări inedite în acest an”

Combinatul de Vinuri „Cricova” a înregistrat o creștere impresionantă...

ADAMA lansează pe piața europeană Forapro, un nou fungicid pentru cereale

ADAMA Ltd., lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, a anunțat lansarea pe piața din Europa a...

Inovație în agricultura de precizie în România prin colaborarea dintre Bayer și Titan Machinery

Pentru a maximiza performanța și profitabilitatea în agricultura de precizie, Bayer și Titan Machinery au decis să își unească...

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului, în cadrul unei scheme de ajutor de stat lansate de...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole