27.8 C
București
vineri, 24 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleTârgul de vinuri Wine Paris & Vinexpo Paris are loc în perioada...

Târgul de vinuri Wine Paris & Vinexpo Paris are loc în perioada 12-14 februarie

Wine Paris & Vinexpo Paris este evenimentul anual pentru profesioniştii internaţionali în vin şi băuturi spirtoase.

Desfăşurat în februarie, într-un moment cheie al anului, îşi propune să ofere un punct focal coeziv pentru jucătorii din industrie, centrat pe o gamă cuprinzătoare, relevantă şi incluzivă de produse, care prezintă regiunile producătoare de vin şi băuturi spirtoase de pe tot globul, potrivit wineindustryadvisor.com.

Wine Paris & Vinexpo Paris, a cincea ediţie, are loc între 12 şi 14 februarie la centrul de expoziţii şi conferinţe Paris Expo Porte de Versailles, informează site-ul vinexposium.com.

Evenimentul din acest an se caracterizează printr-o creştere semnificativă a expozanţilor internaţionali (59% în plus faţă de 2023), între care pe primele locuri se află Italia, Portugalia şi Spania, care reprezintă 67% din expozanţii internaţionali.

Wine Paris & Vinexpo Paris 2024 va prezenta o gamă vastă şi diversă de produse premium. Potrivit expobeds.com, vizitatorii vor descoperi vinuri din toate regiunile viticole ale Franţei, precum şi mărci de vin şi băuturi spirtoase care reprezintă peste 30 de ţări.

Evenimentul va găzdui, de asemenea, o gamă largă de evenimente care vizează descoperirea tendinţelor pieţei, prezentând cele mai inovatoare produse şi căutând să răspundă la provocările de afaceri viitoare.

Crescută atât în popularitate, cât şi în spaţiul dedicat, zona specială Be Spirits va explora cele mai recente tendinţe în mixologie, băuturi spirtoase şi băuturi artizanale, arată sursa citată anterior.

După ce şi-a extins prezenţa cu puncte de vânzare în Hong Kong, Japonia şi SUA, Vinexpo a lansat un eveniment în capitala Franţei în 2020. Organizat împreună cu Wine Paris, la Paris Expo Porte de Versailles, Vinexpo Paris a devenit una dintre cele mai importante platforme pentru sectorul vitivinicol la nivel mondial.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Tulcea: Condiţii noi pentru pescarii comerciali din Deltă

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării din Tulcea a început săptămâna aceasta emiterea noilor permise de pescuit comercial pentru locuitorii...

Agricultura ecologică, sector de interes în cadrul expoziției AgriPlanta

În perioada 23 – 26 mai 2024, la Fundulea, județul Călărași, pe o suprafață de peste 36 ha, are...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole