17.8 C
București
marți, 28 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleWorkshop pentru pasionații de îngrijirea spațiilor verzi, organizat de USV Iași

Workshop pentru pasionații de îngrijirea spațiilor verzi, organizat de USV Iași

Secretele unui gazon perfect, soluții pentru prevenirea și tratarea bolilor la gazon și tehnologia de ultimă generație în întreținerea spațiilor verzi sunt câteva dintre temele care vor fi abordate în cadrul workshop-ului organizat la Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV).

Astfel, studenții vor avea posibilitatea de a afla noutățile din domeniu chiar de la specialiștii din mediul economic, Holland Grow Green și Creative Turf Farm (Romgazon), în cadrul evenimentului programat a avea loc joi, 15 februarie 2024, în amfiteatrul A6, din cadrul USV Iași. 

„Suntem încântați să găzduim acest eveniment excepțional, dedicat celor pasionați de horticultură și îngrijirea spațiilor verzi.

Studenții și invitații vor avea oportunitatea de a afla direct de la experții în domeniu și de a descoperi cele mai noi tehnici și produse din industrie.

Concret, participanții la workshop vor afla despre diverse game de îngrășăminte și semințe gazon, sfaturi tehnice avansate pentru întreținerea gazonului și despre secretele rulourilor de gazon.

Pentru toți participanții va fi o zi plină de cunoștințe, inspirație și networking”, a transmis asist. dr. Roxana Istrate, de la Facultatea de Horticultură a USV Iași.

Prezentările detaliate, demonstrațiile practice și sesiunile interactive de întrebări vor mai avea în prim-plan îngrășăminte, semințe de gazon de ultimă generație, tehnici de întreținere anuală a gazonului, soluții pentru prevenirea și tratarea bolilor și prezentarea utilajelor de grădinărit. 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Iustin Grigoraș Crețu – tânărul de doar 19 ani care crește iepuri de rasă

Iustin Grigoraș Crețu este un tânăr de 19 ani...
‹ adv ›

Studenți ai USV Iași vor participa la AGRONOMIADA 2024

Între 23 și 26 mai, studenți ai Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV)...

Ștefan Emanuel Covaliu, tânăr inginer agronom, a învățat să multiplice semințe la o multinațională în Noua Zeelandă

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași a ajuns în Noua...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole