21.8 C
București
miercuri, 19 iunie, 2024

-

HomepageAdvHolde Agri Invest îl numește pe Daniel Adam în funcția de Director...

Holde Agri Invest îl numește pe Daniel Adam în funcția de Director Financiar

Holde Agri Invest SA, unul dintre cei mai mari operatori de terenuri agricole din România, anunță numirea lui Daniel Adam în funcția de Director Financiar (CFO) la nivelul grupului. Numirea lui Daniel Adam în funcția de CFO vine ca urmare a deciziei lui Adrian Pîrciu, cel care a ocupat această poziție anterior, de a se concentra pe alte inițiative profesionale.

Schimbarea la nivel de CFO va intra în vigoare începând cu data de 1 februarie 2024.

„Suntem încântați să-i urăm bun-venit lui Daniel Adam în echipa Holde. Experiența sa vastă și faptul că este deja familiarizat cu operațiunile Holde, având în vedere că a fost alături de noi în ultimele nouă luni în calitate de consultant, l-au transformat într-un candidat ideal pentru noul său rol de CFO al companiei.

Sunt încrezător că împreună vom continua parcursul ambițios de dezvoltare a Holde Agri Invest în următorii ani. Totodată, dorim să îi mulțumim lui Adrian pentru profesionalismul manifestat pe durata mandatului, în care a contribuit la dezvoltarea companiei și la digitalizarea a mai multor procese interne”, a declarat Liviu Zăgan, Director General Holde Agri Invest.

Daniel Adam este un executiv cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar și operațional. De-a lungul carierei sale, acesta a ocupat diverse poziții de conducere la EDS Group (Euro-Druckservice GmbH), atât la nivelul grupului, cât și la cel al subsidiarei din România, World Class și Infopress, contribuind la optimizarea proceselor financiare și de afaceri ale acestora.

Mă bucur că această colaborare cu Holde trece la nivelul următor. Sunt convins că experiența acumulată în ultimele luni în calitate de consultant va facilita procesul de adaptare la activitatea curentă a companiei. Unul dintre factorii decisivi care au contribuit la tranziția către această nouă poziție este perspectiva de creștere a Holde în următorii ani, astfel că, împreună cu restul echipei, vom lucra pentru a fructifica acest potențial”, a declarat Daniel Adam, CFO al Holde Agri Invest.

În calitate de CFO al Holde Agri Invest, Daniel Adam va fi responsabil de coordonarea activității departamentului financiar și implementarea strategiei financiare la nivelul grupului.

De asemenea, împreună cu echipa de conducere, acesta va contribui la atragerea de finanțări prin intermediul pieței de capital, precum și la procesul privind transferul Holde Agri Invest de pe piața AeRO, pe Piața Principală a Bursei de Valori București.

Holde Agri Invest
Holde Agri Investhttps://holde.eu
Holde Agri Invest este unul dintre cele mai inovatoare proiecte agricole din România, listat pe piața AeRO.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

OMV Petrom lansează un amplu program de investiţii şi modernizare pe platforma Petrobrazi

OMV Petrom lansează un amplu program de investiţii şi...

Grup Şerban Holding a raportat un profit net de 4,5 mil. lei în primele trei luni din 2024

Grup Şerban Holding (simbol bursier GSH), cel mai mare business antreprenorial din agricultură listat la Bursa de Valori Bucureşti,...

Lansarea AgroBayer: alături de agricultură prin inovație digitală

Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, Bayer lansează AgroBayer, o platformă digitală inovatoare, concepută pentru a răspunde nevoilor...

Compania FirstFarms A/S a lansat un amplu sistem de irigații în România ce acoperă 1.300 ha

Danezii de la FirstFarms A/S, cu exploatații de 6.400 de hectare de teren în România, au dat în folosință...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole