30.4 C
București
duminică, 21 iulie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleUn nou atac cu drone asupra Portului Izmail

Un nou atac cu drone asupra Portului Izmail

Portul Izmail de pe malul ucrainean al Dunării a fost din nou ținta atacurilor rusești cu drone, scrie presa din Ucraina. O persoană și-a pierdut viața după ce furgoneta în care se afla a fost lovită, a anunțat guvernatorul regiunii Odesa, Oleh Kiper.

Rusia a lansat miercuri atacuri împotriva a 11 regiuni din Ucraina, ucigând o persoană și rănind cel puțin alte opt, potrivit rapoartelor oficialilor regionali de joi dimineață, scrie Kyiv Independent. Guvernatorul regiunii Odesa, Oleh Kiper, a raportat că infrastructura portului dunărean din Izmail a fost atacată, ucigând un șofer de furgonetă în apropierea unui depozit.

În regiunea Donețk, atacurile rusești au rănit două persoane în Avdiivka, una în Andriivka și alta în Nelipivka, a raportat Administrația militară a regiunii Donețk. Loviturile rusești asupra satului Podoly din districtul Kupiansk din regiunea Kharkiv Oblast au rănit două femei în vârstă de 58 și 49 de ani, a declarat guvernatorul Oleh Syniehubov.

‹ adv ›

Două persoane au fost rănite în urma unor lovituri cu rachete rusești asupra zonei Seredyna-Buda din regiunea Sumy, a raportat administrația militară regională. Regiunile Cernihiv, Dnipropetrovsk, Herson, Lugansk, Mikolaiv, Khmelnițki și Zaporojie au fost, de asemenea, atacate, dar oficialii locali nu au raportat victime.

Apărarea ucraineană a doborât 15 din cele 18 drone-kamikaze Shahed lansate de Rusia în cursul nopții, vizând în principal regiunile Odesa și Khmelnițki.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Ucraina anunţă sechestrarea unei nave acuzate că transporta cereale din peninsula Crimeea ocupată

Autorităţile ucrainene au anunţat joi sechestrarea unei nave cargo,...
‹ adv ›

Reuters: Exportul de cereale ucrainene prin Portul Constanța a scăzut cu 44% 

Exportul de cereale, din ianuarie până în mai, prin portul românesc Constanța a scăzut cu 44%, până la 3,5...

Măsurile UE de sprijin comercial pentru Ucraina au intrat astăzi în vigoare

Suspendarea taxelor la import şi a contingentelor pentru exporturile ucrainene către Uniunea Europeană a fost prelungită cu încă un...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole