14.9 C
București
duminică, 12 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogConferința AgTech 2024, organizată la Chișinău: Lansăm procesul de selecție pentru Parteneri...

Conferința AgTech 2024, organizată la Chișinău: Lansăm procesul de selecție pentru Parteneri și Speakeri

De mai bine de patru ani, Agrobiznes se concentrează pe atragerea ultimelor inovații și tehnologii, prezentând, în același timp, afaceri tehnologizate de top atât la nivel local și regional, cu scopul de a optimiza și dezvolta agricultura.

La ediția din 2023, au participat speakeri din Moldova, România, Ucraina, SUA și Danemarca, prezentând tendințele pieței și inovațiile din agricultură la Chișinău. Astăzi, suntem entuziasmați să anunțăm lansarea procesului de selecție pentru cea de-a cincea ediție a conferinței AgTech Moldova.

În primele zile ale lunii martie 2024, invităm pe toți cei care doresc să afle mai multe despre noutățile și soluțiile inovative dedicate agriculturii să participe la Conferința AgTech.

Ediția a V-a a Conferinței AgTech se va axa pe explorarea tendințelor în agricultură ce vor marca anul 2024:

  1. Agricultura digitală și tehnologia: inteligența artificială, robotica, și agricultura de precizie, continuă să crească. Aceste tehnologii permit fermierilor să optimizeze utilizarea resurselor și să îmbunătățească randamentele.
  2. Sustenabilitate și agricultura regenerativă: interesul crescut pentru practici de agricultură care îmbunătățesc sănătatea solului și reduc impactul asupra mediului, dar și programele de suport în tranziția către agricultura regenerativă fac subiectul unul dintre cele mai populare.
  3. Schimbările climatice și adaptarea: fermierii sunt nevoiți să se adapteze la schimbările climatice, ceea ce înseamnă selectarea culturilor rezistente la secetă, îmbunătățirea sistemelor și adoptarea unor practici care reduc emisiile de gaze cu efect de seră.
  4. Agricultura verticală și urbană: agricultura în spații urbane, inclusiv fermele verticale și hidroponice, capătă popularitate ca modalitate de a produce alimente mai aproape de consumatori și de a reduce amprenta de carbon asociată cu transportul alimentelor.
  5. Biocontrolul și reducerea pesticidelor: utilizarea metodelor de biocontrol și a soluțiilor digitale care reduc dependența de produse chimice.

La ediția trecută, participanții au avut parte de:

  • Discuții pe teme actuale precum cultivarea plantelor în sistem aeroponic, diagnosticarea problemelor culturilor agricole și gestionarea eficientă a terenurilor.
  • Prezentări privind integrarea agrivoltaicelor în ferme, inovații în optimizarea irigării și metode de reducere a consumului de energie.
  • Dezbateri pe tendințele globale și regionale AgTech.

Oportunități pentru Parteneri și Speakeri

Conferința AgTech Moldova oferă o platformă excelentă pentru companii și organizații interesate să-și mărească vizibilitatea și să-și prezinte produsele sau serviciile unui public țintit.

Peste 250 de persoane au participat fizic la Conferința AgTech 2023, iar câteva mii au privit evenimentul online din Moldova și România. Mai multe de la ediția AgTech 2023 puteți afla aici.

Dacă sunteți interesați să deveniți Parteneri sau Speakeri la eveniment, vă încurajăm să ne contactați. Acesta este un mod excelent de a vă expune marca și de a vă alătura unei comunități de lideri și inovatori în domeniul AgTech.

Pentru mai multe informații despre pachetele de parteneriat și participare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon +40 755 165 309.

Pentru mai multe informații și înregistrare:

  • Urmăriți site-ul nostru pentru actualizări și detalii despre procesul de înregistrare.
  • Pentru întrebări și propuneri de colaborare, nu ezitați să ne contactați.

Vă așteptăm la Conferința AgTech 2024 pentru a explora împreună viitorul agriculturii digitale!

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Ziua Fructelor în Republica Moldova – start înregistrare expozanți

Asociația Moldova Fruct din Republica Moldova și Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova invită pe 12 iulie 2024 la Ziua Fructelor 2024. „Evenimentul...

Târgul de Florii – Eveniment de promovare a produselor autohtone din zona montană

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și Cooperativa Caprirom Sud-Muntenia în parteneriat cu Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM)...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole