19 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

-

HomepageAdvAgrifood Innovation Stage 2023 - mai rămân câteva zile până la eveniment

Agrifood Innovation Stage 2023 – mai rămân câteva zile până la eveniment

Aflat la a treia ediție, evenimentul Agrifood Innovation Stage dedicat inovării în agricultură își dorește să reunească experți din domeniul agroalimentar ce promovează bune practici în industrie, să aducă laolaltă atât specialiști din ecosistemul agrifood, dar și din sfera agritech și cercetare.  

După două ediții online în care, alături de specialiști din domeniu, s-a discutat despre sustenabilitatea în domeniul agriculturii și industriei alimentare și despre efectul gazelor cu efect de seră (GES) asupra ecosistemului agricol din România, în acest an evenimentul va aduce pe scenă două subiecte actuale:

  • importanța siguranței alimentare;
  • strategii de sprijin colaborativ în promovarea tinerilor în agribusiness.

Vom discuta și despre cum arată viitorul agriculturii europene, care sunt tendințele și oportunitățile care vor susține inovația în agrifood, cum arată astăzi acest ecosistem și care sunt cele mai bune practici pentru viitor.

Agrifood Innovation Stage 2023 este un eveniment organizat de Impact Hub Bucharest care reprezintă EIT Food în România, în calitate de punct de contact pentru reprezentanții locali din sectorul agroalimentar.

Agrifood Innovation Stage 2023 este un side-event în cadrul evenimentului Românii sunt antreprenori, eveniment care celebrează spiritul antreprenorial românesc. Va avea loc în data de 29 noiembrie, începând cu ora 13:00, la Hotel Radisson Blu, București.

Locurile sunt limitate, așa că ar fi bine să îl rezervi pe al tău chiar acum accesând acest link.

Luminița Crivoi
Luminița Crivoi
Expert în agricultură

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cricova – soiuri noi pentru vinuri și spumante selecte și oportunități excelente în turism

Combinatul de Vinuri „Cricova” din Republica Moldova marchează un...

Îngrășăminte specializate Dr Green – soluții avansate în fertilizarea culturilor

Dr Green este o companie poloneză modernă, în creștere rapidă, care produce îngrășăminte foliare inovatoare pentru toate culturile agricole.  Dr Green...

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul zilei de astăzi, Dr. Markus Kamieth a devenit noul Preşedinte...

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel de infecție de 70% până la 100%, cu Septoria tritici (grâu), Rhynchosporium secalis (orz)...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole