11.7 C
București
luni, 22 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri Agricole„Poftim, din România” - Târg de produse tradiţionale româneşti în Capitală, în...

„Poftim, din România” – Târg de produse tradiţionale româneşti în Capitală, în perioada 1 – 3 decembrie

Bucureştenii sunt aşteptaţi, în perioada 1 – 3 decembrie 2023, la târgul „Poftim, din România!”, organizat în Parcul Tudor Arghezi din Capitală de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 şi Cooperativa Agricolă Caprirom Sud Muntenia.

Potrivit MADR, peste 30 de producători vor fi prezenţi cu produse tradiţionale româneşti, cum ar fi: brânzeturi, produse din carne, fructe şi legume proaspete, produse de patiserie şi conserve, însă atracţiile evenimentului vor fi preparatele calde, gătite la faţa locului după reţete străvechi: sarmale, ciolan cu fasole, pastramă, bulz şi deserturi delicioase. De asemenea, bucureştenii vor avea ocazia să achiziţioneze produse lucrate manual de meşteri populari, dar şi produse cosmetice din lavandă.

Pe durata celor trei zile, organizatorii au pregătit surprize muzicale tradiţionale pentru a păstra spiritul autentic al sărbătorilor populare româneşti.

„De Ziua Naţională, cumpărăm româneşte tot ce e gustos, autentic, făcut cu dragoste de cei peste 30 de producători locali care vor fi prezenţi la Târgul „Poftim, din România!”, organizat de Primăria Sectorului 4 şi Cooperativa Agricolă Caprirom Sud Muntenia, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Vă aştept, în număr cât mai mare, în Parcul Tudor Arghezi, din Bucureşti, în perioada 1 – 3 decembrie! De ziua noastră, a tuturor românilor, cumpărăm cu dragoste din România, cu drag de producătorii noştri care ştiu să păstreze tradiţiile şi, în acelaşi timp, să investească în ferme şi fabrici moderne pentru a menţine locurile de muncă şi a ne oferi hrană sănătoasă şi gustoasă!”, a transmis ministrul Agriculturii, Florin Barbu, într-o postare pe Facebook.

Îndemnul „Poftim, din România!” face parte din strategia MADR de a colabora cu autorităţile locale pentru punerea la dispoziţia producătorilor, gratuit, spaţii pentru organizarea de pieţe volante, dar şi pentru a ajuta cumpărătorii să identifice şi să aleagă mult mai rapid aceste produse, oferind totodată garanţia că sunt autentice făcute din materie primă provenită din România.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Un nou târg de produse tradiţionale româneşti în sectorul 4 al Capitalei, în perioada 15 -17 martie 2024

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) organizează, în perioada...
‹ adv ›

Poftim din România. Mărţişor de Bucureşti: Gusturi şi Meşteşuguri Româneşti, târg organizat de MADR

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) organizează, în partneriat cu Primăria Sectorului 4 și cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom...

MADR organizează în perioada 23 – 25 februarie 2024, târgul de Dragobete

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) organizează, în curtea instituției, cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom Sud Muntenia, în perioada...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole