3.2 C
București
joi, 22 februarie, 2024

-

HomepageAdvDe la Agricultură Tradițională la Agricultură de Precizie cu Farm Planner

De la Agricultură Tradițională la Agricultură de Precizie cu Farm Planner

În contextul actual, agricultura tradițională se confruntă cu provocări majore, precum utilizarea ineficientă a resurselor și dificultăți în luarea deciziilor din cauza supra abundenței de informații, adesea neaplicabile specificului fiecărei ferme.

Această situație poate duce la decizii greșite și la lipsa unei evidențe clare a productivității, afectând atât veniturile fermei, cât și bunăstarea animalelor.

Pentru a aborda aceste probleme, fermierii au la dispoziție tehnologii noi de agricultură de precizie, cum ar fi soluțiile oferite de Farm Planner. Această tranziție reprezintă un pas major în modernizarea agriculturii românești, punând la dispoziția fermierilor un produs autohton, dezvoltat de specialiști români.

Farm Planner reprezintă tranziția de la o agricultură tradițională spre o agricultură de precizie, aici, în România, cu un produs românesc, gândit și dezvoltat de români.

Prin implementarea sistemului de agricultură de precizie de la Farm Planner, fermierii pot beneficia de monitorizarea constantă a parametrilor vitali ai animalelor, urmărirea gestației, gestionarea eficientă a activităților fermei și o administrare financiară optimizată.

Un aspect inovator îl reprezintă aplicația bazată pe inteligență artificială (IA), care permite interogări și răspunsuri vocale în limba română. Această tehnologie oferă acces la informații științifice relevante și sfaturi practice, facilitând luarea deciziilor bazate pe date concrete.

Un avantaj major al asistentului IA este capacitatea de a oferi sugestii imediate, esențiale pentru intervenții rapide și eficiente în gestionarea fermei. Prin utilizarea acestor tehnologii, fermierii pot îmbunătăți semnificativ performanța generală a exploatației, asigurând o gestionare mai bună a bunăstării animalelor, optimizarea producției și un management financiar mai eficient.

Pentru fermierii care accesează Fonduri Europene, Farm Planner se aliniază perfect cu cerințele măsurilor DR 20 („Investiții în sectorul zootehnic”) și DR 30 („Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”), oferind o soluție tehnologică avansată, dar practică și valoroasă.

Farm Planner nu doar că îndeplinește cerințele tehnice pentru agricultură de precizie, ci oferă și un instrument tangibil de îmbunătățire a eficienței și rentabilității fermei, un aspect crucial pentru orice plan de afaceri care vizează accesarea fondurilor europene.

Pentru mai multe informații despre cum puteți începe călătoria cu Farm Planner, vizitați www.farmplanner.ro sau îi puteți contacta direct la 0726 989 307.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Alexandra Ali: Schimbarea trebuie să pornească de la noi. Soluțiile ADAMA pentru provocările sustenabilității

Interviu cu Alexandra Ali, Manager Omologări ADAMA România &...

Progresul agriculturii digitale în România cu ajutorul științei Inteligenței Artificiale 

Factori precum schimbările climatice, creșterea populației și preocupările legate de securitatea alimentară conduc industria agricolă să caute abordări inovatoare...

Agora Vitis, Syngenta: Suntem mândri să fim partenerul de încredere al viticultorilor români

Agora Vitis „Legături de viță nobilă”, noul concept Syngenta, deschide noi orizonturi și legături pentru viticultura românească, consolidând o...

Agri Trade Summit 2024: 750 de participanți și-au asigurat deja biletul

Agri Trade Summit 2024, organizat de AgriColumn și Godmother, se va desfășura pe 22 Februarie, la București - în...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole