15.2 C
București
luni, 29 aprilie, 2024

-

HomepageAdvAGRA 2024 Bulgaria se va concentra pe agricultura de precizie. Agrobiznes -...

AGRA 2024 Bulgaria se va concentra pe agricultura de precizie. Agrobiznes – partener media regional

Expoziția Internațională Agricolă AGRA, un eveniment de referință pentru agrobusiness în Europa de Sud-Est, se va concentra pe agricultura de precizie în ediția din 2024. Expoziția, care va avea loc la Plovdiv, Bulgaria, în perioada 20-24 februarie 2024, va atrage producători și comercianți de top din întreaga lume care vor prezenta cele mai recente inovații în domeniul agriculturii de precizie.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Alimentației și Pădurilor din Bulgaria, cu sprijinul Asociației Producătorilor și Importatorilor de Echipamente și Tehnologii Agricole din Bulgaria – AGROTECH.

Agrobiznes este partener media regional AGRA 2024, oferind expunere evenimentului pe platformele sale din România, Republica Moldova și Italia.

Tematica – Agricultura de precizie

Agricultura de precizie este o abordare a agriculturii care utilizează datele și tehnologiile de ultimă generație pentru a îmbunătăți eficiența și productivitatea. Această abordare poate ajuta fermierii să reducă costurile, să crească randamentele și să protejeze mediul.

„Agricultura de precizie este o tendință în creștere în întreaga lume și suntem încântați să ne concentrăm pe această temă în ediția din 2024 a Expoziției AGRA. Expoziția va fi o oportunitate excelentă pentru fermieri, producători și comercianți să afle mai multe despre cele mai recente inovații în agricultura de precizie și să exploreze modalități de a-și îmbunătăți afacerile”, anunță organizatorii.

Ediția din 2024 a Expoziției AGRA va prezenta o gamă largă de tehnologii agricole de precizie, inclusiv:

  • Sisteme de navigație satelitară;
  • Senzori de mediu;
  • Software de analiză a datelor;
  • Mașini și echipamente automate.

Expoziția va include, de asemenea, o serie de evenimente și prezentări dedicate agriculturii de precizie. Aceste evenimente vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a afla mai multe despre această abordare inovatoare a agriculturii.

Cifre cheie obținute în cadrul AGRA 2023

  • Expozanți: 530 din 15 țări;
  • Suprafață: peste 35.000 de metri pătrați, incluzând 5 pavilioane și toate zonele adiacente în aer liber;
  • Vizitatori: peste 52.000 de vizitatori locali și internaționali.

Pentru mai multe informații despre AGRA 2024 și pentru a vă înregistra, vizitați site-ul evenimentului.

Despre Agrobiznes

Agrobiznes, activând în România, Republica Moldova și Italia, reprezintă un partener de încredere la numeroase evenimente internaționale, asigurând o promovare de calitate în aceste regiuni. 

Portofoliul vast de colaborări include evenimente precum Agritechnica, Fruit Attraction, MACFRUT, SIMA, Fruit Logistica, AgraME, Growmach, World Agri-Tech Innovation Summit și multe altele. 

Aceste parteneriate susținute subliniază angajamentul Agrobiznes de a contribui la dezvoltarea și promovarea sectorului agricol prin integrarea tehnologiei moderne și soluțiilor durabile.

Sergiu Jaman
Sergiu Jaman
Consultant AgTech

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul...

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel de infecție de 70% până la 100%, cu Septoria tritici (grâu), Rhynchosporium secalis (orz)...

Tractorul MF 9S, prezentat în premieră de Sigma CVM fermierilor din România

Ce ne puteți spune despre participarea Sigma CVM România la târgul Agraria din acest an?  „Participarea Sigma CVM România la...

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile de investiții, iar județul Timiș este unul dintre orașele cheie...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole