16.2 C
București
duminică, 25 februarie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAdministraţia Naţională de Meteorologie organizează Sesiunea Ştiinţifică Anuală 2023

Administraţia Naţională de Meteorologie organizează Sesiunea Ştiinţifică Anuală 2023

Personalităţi din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi Autorităţii pentru Digitalizarea României participă la Sesiunea Ştiinţifică Anuală 2023, organizată în perioada 15-17 noiembrie de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

La eveniment mai participă experţi din cadrul ANM, reprezentanţi ai Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe-Ionescu-Şişeşti” (ASAS), ai Institutului de Geografie, Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, precum şi ai Administraţiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA).

„În cadrul Sesiunii vor fi prezentate lucrări ştiinţifice şi studii de caz, precum şi rezultatele cercetărilor ştiinţifice cele mai recente din domeniile prognozei meteorologice, climatologiei, agrometeorologiei, teledetecţiei, al metodelor şi sistemelor de măsurare şi se va realiza diseminarea rezultatelor proiectelor naţionale şi internaţionale aflate în derulare sau care au fost finalizate”, notează organizatorii.

La Sesiunea Ştiinţifică din acest an vor fi prezentate 40 de lucrări, din care trei de interes general şi 37 de prezentări orale. Dintre acestea, 16 lucrări sunt înscrise în competiţia pentru premii.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Statistică: Preţurile produselor agricole, mai mici cu 13,36% în decembrie 2023 

Preţurile produselor agricole au scăzut în ultima lună a...
‹ adv ›

Plantarea pomilor fructiferi – 4 aspecte importante

Plantarea pomilor poate fi realizată atât toamna, cât și primăvara. De obicei, majoritatea specialiștilor recomandă plantarea de toamnă, primăvara...

EuroGrainExchange 2024: analiza pieței oleaginoaselor, pe agenda discuțiilor

EuroGrainExchange, un eveniment semnificativ în industria cerealelor, este programat să aibă loc pe 10 și 11 aprilie 2024 la...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole