31.4 C
București
marți, 18 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAdministraţia Naţională de Meteorologie organizează Sesiunea Ştiinţifică Anuală 2023

Administraţia Naţională de Meteorologie organizează Sesiunea Ştiinţifică Anuală 2023

Personalităţi din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi Autorităţii pentru Digitalizarea României participă la Sesiunea Ştiinţifică Anuală 2023, organizată în perioada 15-17 noiembrie de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

La eveniment mai participă experţi din cadrul ANM, reprezentanţi ai Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe-Ionescu-Şişeşti” (ASAS), ai Institutului de Geografie, Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, precum şi ai Administraţiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA).

„În cadrul Sesiunii vor fi prezentate lucrări ştiinţifice şi studii de caz, precum şi rezultatele cercetărilor ştiinţifice cele mai recente din domeniile prognozei meteorologice, climatologiei, agrometeorologiei, teledetecţiei, al metodelor şi sistemelor de măsurare şi se va realiza diseminarea rezultatelor proiectelor naţionale şi internaţionale aflate în derulare sau care au fost finalizate”, notează organizatorii.

La Sesiunea Ştiinţifică din acest an vor fi prezentate 40 de lucrări, din care trei de interes general şi 37 de prezentări orale. Dintre acestea, 16 lucrări sunt înscrise în competiţia pentru premii.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Fechet, la Consiliul de Mediu: Neutralitatea climatică presupune paşi îndăzneţi şi acţiuni decisive

Atingerea neutralităţii climatice până în anul 2050 presupune paşi îndrăzneţi şi acţiuni decisive, iar unul dintre cele mai importante...

Tranzacție în lumea furnizorilor de inputuri agricole: Alcedo preia Naturevo

O nouă tranzacție importantă a fost anunțată în lumea furnizorilor de inputuri pentru agricultură. Compania Naturevo a fost preluată de către Alcedo,...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole