15.5 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

-

HomepageAdvKWS România are un nou Country Manager BU Corn și Administrator

KWS România are un nou Country Manager BU Corn și Administrator

După o perioadă de peste 20 de ani în care a condus cu succes compania KWS Semințe, Doriana Nițu a hotărât să se retragă din activitate.

„KWS a crescut frumos sub ochii mei, de când am „plantat prima sămânță” până astăzi, când cu multă satisfacție și împlinire mi se umple sufletul de bucurie când mă uit unde se situează în liga întâi pe piața semințelor din România, cu investiții remarcabile, cu o echipă de neegalat și parteneriate solide bazate pe încredere și respect, dar, nu în ultimul rând, cu valori care fac acest brand unic. Sunt onorată că am avut privilegiul să vă cunosc și să lucrăm împreună direct sau indirect! Cu siguranță ne vom întâlni pe viitor și în alte circumstanțe!”, a menționat Doriana Nitu.

Astfel, începând cu data de 18 septembrie 2023, Sevastian Victor Proca, este noul Country Manager BU Corn și Administrator al companiei KWS Semințe din România.

Ca și educație, Sevastian Victor Proca este inginer agronom, deținând diploma de master și doctorat din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara.

Având o experiență remarcabilă și îndelungată în sectorul agricol, cu precădere în industria semințelor, Sevastian Victor Proca, se alătură echipei locale KWS cu mult entuziasm și dorință de reușită.

  • Citește despre ->
  • KWS
KWS
KWShttps://www.kws.com/ro
Grupul KWS este o companie de renume, specializată în genetică și producție de semințe pentru: porumb, rapiță, floarea soarelui, sfeclă de zahăr, cereale și alte culturi.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul...

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel de infecție de 70% până la 100%, cu Septoria tritici (grâu), Rhynchosporium secalis (orz)...

Tractorul MF 9S, prezentat în premieră de Sigma CVM fermierilor din România

Ce ne puteți spune despre participarea Sigma CVM România la târgul Agraria din acest an?  „Participarea Sigma CVM România la...

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile de investiții, iar județul Timiș este unul dintre orașele cheie...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole