17.1 C
București
vineri, 5 aprilie, 2024

-

HomepageAdvRoger Pyle este noul CEO al companiei AgroConcept

Roger Pyle este noul CEO al companiei AgroConcept

AgroConcept, importatorul autorizat al mărcilor New Holland și Kverneland în România și distribuitor al altor peste cincisprezece mărci internaționale de utilaje agricole, anunță numirea lui Roger Pyle ca noul CEO al companiei, ca urmare a plecării lui Jaydeep Singh.

Roger Pyle este un profesionist cu peste 30 de ani de experiență în domeniul agriculturii, de la proprietar de fermă în Africa de Sud, la președinte și CEO al mai multor companii și operațiuni agricole mari, inclusiv proiecte extinse de irigații și panouri solare în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și România.

Are o experiență vastă în gestionarea cu succes a operațiunilor agricole mari și în conducerea organizațiilor integrate vertical, fiind specializat în transformarea și dezvoltarea companiilor în care s-a implicat. A condus echipe multiculturale pe patru continente și este pe deplin dedicat creșterii sectorului de agrobusiness, cel mai recent proiect al său fiind cel de management al activitățiilor de expansiune agricolă ale Vectr Holdings.

Numirea lui Roger Pyle ca CEO al AgroConcept este un pas firesc în dezvoltarea companiei. 

Consiliul de Administrație consideră că experiența sa va contribui la evoluția AgroConcept într-o corporație matură, care continuă să ofere servicii de înaltă calitate comunității agricole din România, fiind în același timp un angajator de top și un partener de încredere pentru mărcile pe care le reprezintă.

Cunoștințele sale aprofundate despre operațiuni agricole, irigații și agricultură de precizie vor contribui la consilierea clienților AgroConcept spre alegeri sustenabile pentru fermele lor. AgroConcept se va concentra pe tehnologii inovatoare care ajută fermierii să răspundă noilor provocări de mediu, asigurând un echilibru optim între productivitate și profitabilitate.

Suntem încrezători în viitorul agriculturii locale ca parte a rețelei globale de securitate alimentară și un sector important al economiei românești. Cu mărci globale puternice în portofoliul nostru, precum New Holland & Kverneland, vom face tot posibilul ca împreună cu clienții și partenerii noștri să asigurăm un viitor durabil și de succes”, a declarat Roger Pyle, CEO AgroConcept

Consiliul de Administrație își exprimă și pe această cale recunoștința pentru activitatea lui Jaydeep Singh în cadrul companiei și aprecierea pentru contribuția sa la dezvoltarea și succesul AgroConcept.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ADAMA lansează pe piața europeană Forapro, un nou fungicid pentru cereale

ADAMA Ltd., lider global în industria de produse pentru...

Inovație în agricultura de precizie în România prin colaborarea dintre Bayer și Titan Machinery

Pentru a maximiza performanța și profitabilitatea în agricultura de precizie, Bayer și Titan Machinery au decis să își unească...

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului, în cadrul unei scheme de ajutor de stat lansate de...

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase - fermieri, comercianți, experți în logistică,...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole