31 C
București
miercuri, 24 iulie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleBotoşani: Un incendiu a distrus 20 de tone de furaje şi un...

Botoşani: Un incendiu a distrus 20 de tone de furaje şi un adăpost de animale

Un incendiu violent a izbucnit, miercuri seară, într-o gospodărie din localitatea Băiceni – comuna Curteşti, unde un adăpost de animale şi un depozit de furaje au fost cuprinse de flăcări, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit, au transmis, joi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

„Pompierii au constatat că ardeau generalizat adăpostul de animale şi aproximativ 20 de tone de furaje şi că exista pericolul de propagare a flăcărilor la casă şi alte construcţii din gospodărie”, au precizat oficialii ISU.

Pentru stingerea incendiului, pompierii militari, dar şi voluntarii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Curteşti au intervenit aproape patru ore.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cluj: Incendiu la o fermă din localitatea Lita; au murit peste 600 de porci

Peste 600 de suine au murit într-un incendiu care...
‹ adv ›

Giurgiu: O suprafaţă de 50 de hectare dintr-un lan de gâu a ars la Băneasa

O suprafaţă de aproximativ 50 de hectare dintr-un lan de grâu a ars, duminică după-amiază, în comuna Băneasa, judeţul...

Dâmboviţa: 15.000 de metri pătraţi dintr-un lan de grâu au ars în localitatea Ulieşti

Aproximativ 15.000 de metri pătraţi dintr-un lan de grâu au ars miercuri în localitatea Ulieşti, a anunţat ISU Dâmboviţa. „În...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole