29.2 C
București
luni, 15 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleReprezentanţii a 40 de crame din România, Republica Moldova şi Italia, la...

Reprezentanţii a 40 de crame din România, Republica Moldova şi Italia, la Festivalul de Vin „Hai cu pluta”

Un număr de 40 de crame din trei ţări vor fi prezente, în 28 şi 29 octombrie, la a doua ediţie a Festivalului de Vin „Hai cu pluta”, organizat de somelierul Yvona Mardare.

Potrivit organizatorului, la evenimentul care va avea loc la Centrul de evenimente Agora vor participa reprezentanţii a 40 de crame din România, Republica Moldova şi Italia.

„La acest festival al vinului vor lua parte atât nume cunoscute în această industrie, dar şi oenologi, specialişti în gastronomie şi nu numai. Gustările delicioase vor completa fiecare picătură de vin, transformând-o într-o adevărată simfonie pentru simţuri. Participanţii vor avea posibilitatea să se bucure de o selecţie vastă de vinuri, de la cele autohtone până la varietăţi internaţionale, fiecare cu povestea şi caracteristicile sale unice.

Workshopuri, seminarii şi discuţii cu experţii din domeniu completează programul festivalului, oferind o perspectivă aprofundată asupra lumii vinurilor. Festivalul îşi propune să celebreze tradiţia şi arta vinificaţiei, aducând la un loc producători, cunoscători şi iubitori ai vinului. Evenimentul nu este doar o ocazie de a degusta vinuri de calitate, ci şi un prilej de a învăţa despre istoria licorilor, varietăţile de struguri şi tehnicile de producţie”, a transmis, somelierul Yvona Mardare.

Conform sursei citate, pe lângă vinuri şi distilate, vizitatorii vor putea savura şi produse culinare tradiţionale, într-un cadru în care muzica ambientală va completa atmosfera, transformând festivalul într-o experienţă multisenzorială.

„Pentru cei care sunt noi în universul podgoriilor sau pentru experţii în materie, acest festival este un prilej perfect de a celebra cultura, tradiţia şi pasiunea pentru vin”, a precizat sursa citată.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase - fermieri, comercianți, experți în logistică,...

Ce urmează pe piața cerealelor? O privire într-un glob de cristal la EuroGrain Exchange 2024

Cel mai important summit al primăverii dedicat afacerilor cu cereale, ce se va desfășura pentru al doilea an în...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole