17.9 C
București
marți, 7 mai, 2024

-

HomepageAdvIndigo Ag obține 250 de milioane de dolari pentru a accelera inițiativele...

Indigo Ag obține 250 de milioane de dolari pentru a accelera inițiativele de agricultură sustenabilă

Indigo Ag, o companie de tehnologie agricolă cu sediul în Boston, specializată în generarea de credite de carbon, a anunțat o rundă de finanțare obținând peste 250 de milioane de dolari. Fondurile vor impulsiona inovația și creșterea programelor de agricultură sustenabilă ale companiei, cu scopul de a servi mai bine clienții și partenerii săi.

Finanțare și validare de piață

Recenta rundă de investiții a fost condusă de Flagship Pioneering și a inclus investitori noi, cum ar fi Sistemul de Pensii al Statului Michigan și Lingotto Investment Management.

„Această strângere de fonduri nu este doar o victorie pentru Indigo, ci și o victorie majoră pentru accesul la piață”, a declarat Jed Miller, director de strategie al Ag Partners Coop.

Runda de finanțare de succes semnalează o validare puternică a pieței și o încredere în capacitățile companiei de a impulsiona succesul la scară mare în agricultură.

Creștere financiară și avânt comercial

Indigo Ag a înregistrat o creștere financiară remarcabilă, veniturile nete crescând cu 40% în 2022. De asemenea, compania a raportat o creștere a veniturilor de 90% pentru primele șapte luni ale anului 2023, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2022.

„Avem știința, avântul comercial și resurse suficiente pentru a continua să ne îndeplinim promisiunile”, a declarat Ron Hovsepian, președinte și CEO al Indigo Ag.

Inițiative de sustenabilitate

Indigo Ag a reușit să reducă emisiile de Scop 3 prin programul său Market+ Source. Compania își propune să livreze 30 de milioane de busheli de cereale cultivate sustenabil în 2023. În plus, compania a produs un registru de 133.000 de credite de carbon agricole emise.

Planuri de viitor

Indigo Ag intenționează să își extindă produsele digitale și are o gamă de 38 de produse biologice noi programate să fie lansate la nivel global în următoarele 30 de luni. Aceste produse își propun să ducă mai departe misiunea companiei de a transforma sustenabilitatea în valoare reală pentru lanțul valoric agricol.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cum limităm pagubele provocate de grindină la vița de vie

Dintre plantele cultivate, vița de vie este una dintre...

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile de investiții, iar județul Timiș este unul dintre orașele cheie...

Grupul OMV Petrom a înregistrat un profit net de 1,39 miliarde lei în primul trimestru, în scădere cu 6%

Grupul OMV Petrom a obţinut în primele trei luni ale acestui an un profit net de 1,399 miliarde de...

Cricova – soiuri noi pentru vinuri și spumante selecte și oportunități excelente în turism

Combinatul de Vinuri „Cricova” din Republica Moldova marchează un moment semnificativ în expansiunea sa, prin inițierea plantării a 51...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole