16.4 C
București
marți, 28 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogO nouă creștere pentru Agrobiznes.ro: 337 mii cititori unici și 1,4 mln...

O nouă creștere pentru Agrobiznes.ro: 337 mii cititori unici și 1,4 mln afișări în luna mai

Dragi cititori, avem o actualizare importantă pentru comunitatea noastră. În luna mai 2023, Agrobiznes.ro, platforma noastră a înregistrat o creștere semnificativă a traficului.

Conform datelor furnizate de Google Analytics, luna trecută am avut 337.249 de utilizatori unici și 1.390.945 de vizualizări de pagini.

Precedentul record stabilit în luna martie a acestui an indica 291.861 de vizitatori unici și 806.414 de afișări de pagini.

Rezultatele obținute pe parcursul ultimelor luni subliniază importanța pe care Agrobiznes.ro o are deja în industria agricolă din România și efortul nostru continuu de a furniza informații de calitate și relevante pentru comunitatea noastră.

Vă mulțumim pentru susținere și vă invităm să ne urmăriți în continuare pentru ultimele noutăți și informații din domeniul agriculturii.

Despre Agrobiznes

Suntem o entitate media agricolă multinațională, care operează pe piețe specifice prin intermediul celor trei platforme distincte din România (Agrobiznes.ro), Moldova (Agrobiznes.md) și Italia (Agrobiznes.it).

Agrobiznes funcționează la intersecția dintre agricultură și tehnologia digitală, oferind o platformă unică pentru afaceri pentru a-și extinde atât raza de acțiune, cât și influența. Misiunea noastră este de a îmbunătăți vizibilitatea și succesul partenerilor noștri pe aceste piețe.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Schema de reducere a accizei pentru motorina utilizată în agricultură continuă și în anul 2024

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale continuă și în anul...
‹ adv ›

Bihor: Cinci focare noi de PPA la porcii domestici înregistrate în ultima lună în judeţ, a anunţat DSVSA

Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bihor a informat, luni, că în ultima lună în judeţ au fost...

INHGA: Avertizări de inundaţii pe râuri din judeţele Constanţa, Caraş-Severin şi Mehedinţi, în orele următoare

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, avertizări Cod galben de inundaţii, valabile în...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole