15.9 C
București
luni, 20 mai, 2024

-

HomepageAdvFede: Peste 500 de pulverizatoare Smartomizer H3O pe principalele piețe de culturi...

Fede: Peste 500 de pulverizatoare Smartomizer H3O pe principalele piețe de culturi speciale

H3O Smartomizer este un pulverizator remorcat utilizat pentru realizarea tratamentelor în culturile de pomicole și vița de vie. Acesta permite ajustarea aplicării tratamentelor în funcție de volumul rândului de pomi, ceea ce implică o reducere a derapajului de până la 48% și o reducere de până la 25% a pesticidelor utilizate.

Pulverizatorul este conectat la platforma Specialty Crops, un instrument de gestionare agronomică unde tehnicienii agricoli pot configura setările de lucru și le pot trimite pulverizatorului.

De asemenea, operatorii primesc avertizări în timp real. Odată ce tratamentul este finalizat, toate datele despre pulverizare sunt încărcate în platforma Specialty Crops, garantând trasabilitatea și permitând analize ulterioare.

Această cifră situează Platforma de Culturi Speciale printre cele mai mari platforme digitale de management agronomic cu cel mai mare număr de echipamente conectate pentru protecția culturilor speciale din lume.

Fede, lider tehnologic în sectorul protecției culturilor speciale, a depășit numărul de 500 de Smartomizer H3O din principalele piețe de culturi speciale din lume. Echipamentele conectate includ modelele Smartomizer H3O comercializate atât sub brandul Fede, cât și sub brandul Kubota.

Această cifră plasează Platforma de Culturi Speciale (SCP) a companiei Fede ca una dintre platformele digitale de management agronomic cu cele mai multe conexiuni în sectorul culturilor speciale la nivel global.

Cele peste jumătate de mii de unități H3O conectate și funcționând în câmpuri confirmă încrederea profesioniștilor agricoli în beneficiile agronomice, comerciale și de mediu oferite de aceasta.

Sistemul H3O a devenit un succes comercial și tehnologic. Este tehnologia cu cele mai multe premii din categoria sa în istorie și a fost implementată de unele dintre cele mai importante plantații din acest sector (citrice, viță de vie, măslini, fructe, avocado, migdale, fistic, nuc…), precum și de ferme de dimensiuni medii și mici.

În prezent, sunt înregistrate în SCP 246.372 de hectare de culturi, care reduc utilizarea pesticidelor cu până la 25%, a apei cu 18% și a combustibilului cu 4 l/h. Economia în utilizarea inputurilor agricole are un impact direct asupra creșterii profitabilității afacerilor și reducerea impactului de mediu al tratamentelor.

În plus, înregistrarea detaliată a datelor de lucru din câmpuri oferă o urmărire reală a tuturor tratamentelor efectuate, permițând emiterea automată a carnetului digital al fermei.

Digitalizarea tratamentelor a stimulat competitivitatea utilizatorilor de Smartomizer H3O, diferențiind recolta lor prin calitatea înaltă și încrederea că culturile au fost tratate conform reglementărilor privind utilizarea corectă a pesticidelor. În plus, urmărirea precisă a contribuit, de asemenea, la îmbunătățirea standardelor de siguranță alimentară ale societății.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Patria Bank a raportat o creştere cu 171% a profitului net în primul trimestru, la 8 milioane de lei

Patria Bank a înregistrat, în primul trimestru, un profit net de 8 milioane lei, în creştere cu 171% faţă...

Maria Cîrjă: Tehnologiile precum CRISPR-Cas sunt esențiale în adaptarea și diminuarea schimbărilor climatice

Fermierii ar trebui să aibă acces la inovații revoluționare, precum Noile Tehnici Genomice (NGTs), pentru a face față și...

Photon Energy a împrumutat 15 mln de euro de la BERD pentru construcţia unor parcuri fotovoltaice în România

Grupul olandez Photon Energy N.V. a anunţat marţi semnarea unui acord de împrumut securizat, în valoare de până la...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole