11.8 C
București
luni, 26 februarie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricolePetre Daea se întâlneşte joi cu tinerii fermieri din grupul Agrinnovator

Petre Daea se întâlneşte joi cu tinerii fermieri din grupul Agrinnovator

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, se întâlneşte joi cu tinerii fermieri ce formează grupul Agrinnovator, care îşi propun să aducă în atenţie importanţa şi beneficiile digitalizării agriculturii.

Aceştia vor prezenta studii de caz din fermele proprii pentru a exemplifica modul în care utilizarea tehnologiilor agricole existente în ferme la potenţialul lor maxim cresc în mod vizibil performanţa.

Agrinnovator este un think tank format din tineri fermieri care promovează practicile moderne de agricultură sustenabilă, atât în rândul fermierilor cât şi către autorităţi.

În noiembrie 2022, grupul a lansat prima propunere de politică publică – programul Specialist în Informatică Agricolă pentru formarea capitalului uman specializat care să accelereze adoptarea tehnologiilor moderne ce vor defini agricultura de mâine, crescând totodată numărului tinerilor implicaţi în sectorul agricol.

  • Citește despre ->
  • MADR
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Programul Tomata și Programul usturoiul românesc – MADR anunță suportul pentru 2024

Programul Tomata și Programul usturoiul românesc continuă și în acest an, iar fermierii care se înscriu în aceste programe...

MADR a aprobat cuantumurile unitare ale plăților directe aferente cererilor de plată depuse în anul 2023

Ministrul Florin Barbu a semnat, în data de 22 februarie 2024, Ordinul pentru aprobarea cuantumului unitar al plăților directe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole