15.9 C
București
luni, 20 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogAgrobiznes.ro, în ascensiune: 156.000 de vizitatori unici și 415.000 de afișări de...

Agrobiznes.ro, în ascensiune: 156.000 de vizitatori unici și 415.000 de afișări de pagină în ianuarie

Agrobiznes.ro a atins pentru prima dată un număr de 156.000 de vizitatori unici și circa 415.000 de afișări de pagină. Platforma noastră generează un interes tot mai mare din partea comunității agricole și consolidează poziția sa ca o resursă de informații sigure, de calitate în domeniu.

Sursa: Google Analytics

Împreună cu echipa ne angajăm să continuăm eforturile noastre de a oferi conținut de calitate și să rămânem un partener de încredere pentru fermieri și producători agricoli din România.

Ne concentrăm pe a oferi informații relevante și utile, astfel încât acești profesioniști să poată lua decizii informate și să se dezvolte într-un mod durabil. În același timp, ne străduim să fim o voce puternică pentru industria agricolă și să sprijinim comunitatea prin intermediul informațiilor oferite.

Lansat în 2021, Agrobiznes.ro a devenit rapid una dintre sursele de informații de încredere din domeniul agricol din România. În 2022, informațiile publicate pe Agrobiznes.ro au reușit să atragă 936 de mii de cititori unici, care au asigurat 2,7 milioane de afișări de pagină.

Obiectivul Agrobiznes.ro este de a genera informații și conexiuni ce contribuie la o mai bună evoluție a sectorului agricol, dar și de a dezvolta și promova instrumente IT inovatoare. Site-ul oferă știri actuale, analize de piață, sfaturi pentru producătorii agricoli, precum și soluții tehnice pentru problemele cu care se confruntă sectorul.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Soluții avansate pentru optimizarea sănătății și productivității viței-de-vie

Țările europene sunt recunoscute pentru producția de vinuri pe...
‹ adv ›

Prognoza de recoltă pentru caise în Europa în 2024

Europêche a publicat prognozele privind recolta europeană de caise, care arată stabilitate în întreaga Europă, comparativ cu recolta de anul...

20 mai – Ziua mondială a albinelor 

Astăzi, 20 mai, este marcată Ziua mondială a albinelor. Scopul acestui eveniment este pentru a evidenţia importanţa albinelor pentru umanitate...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole