11.1 C
București
marți, 23 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogÎn 2022, audiența Agrobiznes.ro a crescut de 6,5 ori comparativ cu anul...

În 2022, audiența Agrobiznes.ro a crescut de 6,5 ori comparativ cu anul anterior

Dragi prieteni, ne bucurăm să vă anunțăm despre faptul că proiectul Agrobiznes.ro prinde contur tot mai sigur, devenind un motor important în promovarea bunelor practici în agricultură, tehnologiilor și soluțiilor digitale ce înlătură barierele în agricultură.

În 2022, informațiile publicate pe Agrobiznes.ro au reușit să atragă 936 de mii de cititori unici, care au asigurat 2,7 milioane de afișări de pagină. Acest lucru înseamnă o creștere de audiență de aproximativ 6,5 ori comparativ cu anul 2021, primul an de activitate pe piața României.

„Obiectivul Agrobiznes este de a genera informații și conexiuni ce contribuie la o mai bună evoluție a sectorului agricol, dar și de a dezvolta și promova instrumente IT inovatoare. Agrobiznes înlătură barierele de comunicare prin dezvoltarea canalelor dintre principalii jucători din sector, împărtășire de experiență și de bune practici. Mulțumesc echipei, colaboratorilor, cercetătorilor și specialiștilor din cadrul instituțiilor și companiilor cu care colaborăm pentru contribuția adusă la capitolul împărtășire de experiență și oferire de expertiză pentru o agricultură durabilă. Agrobiznes își continuă activitatea de promotor al „Agriculturii fără Frontiere”, astfel încât urmează extinderea proiectului și în alte țări, pe lângă cele trei în care suntem prezenți acum”, menționează Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Top 10 regiuni de unde suntem citiți: București; Cluj; Timișoara; Iași; Prahova; Brașov; Dolj; Olt; Galați; Suceava.

Agrobiznes este un proiect media cu prezență în trei țări: România, R.Moldova și Italia, în scopul integrării celor mai bune tehnologii în agricultură. În România, Agrobiznes este prezent începând cu luna aprilie 2021.

Publicul nostru țintă sunt persoanele interesate de agricultura durabilă, fermierii medii și mari, reprezentanții companiilor de inputuri agricole, experți și reprezentanți ai asociațiilor agricole, angajați ai instituțiilor de stat, dar și alte persoane interesate de ultimele tendințe din agricultură.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi. Împreună creăm valoare!

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

OMV Petrom va testa la Petrobrazi o instalaţie inovatoare pentru captarea şi utilizarea carbonului

OMV Petrom va testa la Petrobrazi o instalaţie inovatoare...
‹ adv ›

Agra Asigurări: Potenţialul pieţei asigurărilor agricole este de circa 8,4 mil. ha, din care 2,2-2,5 mil. ha sunt asigurate

La nivelul grupului din care face parte Agra Asigurări, Österreichische Hagelversicherung, volumul primelor a ajuns la 340 mil. euro...

Buzău: Peste 45.000 de miei au fost exportaţi în ţările arabe

Peste 45.000 de miei au fost comercializaţi şi exportaţi din Buzău în ţările arabe, cu 7.000 mai mulţi faţă...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole