‹ adv ›
duminică, 29 ianuarie, 2023
1.1 C
București

-

‹ adv ›
HomepageBlogÎn 2022, audiența Agrobiznes.ro a crescut de 6,5 ori comparativ cu anul...

În 2022, audiența Agrobiznes.ro a crescut de 6,5 ori comparativ cu anul anterior

Dragi prieteni, ne bucurăm să vă anunțăm despre faptul că proiectul Agrobiznes.ro prinde contur tot mai sigur, devenind un motor important în promovarea bunelor practici în agricultură, tehnologiilor și soluțiilor digitale ce înlătură barierele în agricultură.

În 2022, informațiile publicate pe Agrobiznes.ro au reușit să atragă 936 de mii de cititori unici, care au asigurat 2,7 milioane de afișări de pagină. Acest lucru înseamnă o creștere de audiență de aproximativ 6,5 ori comparativ cu anul 2021, primul an de activitate pe piața României.

„Obiectivul Agrobiznes este de a genera informații și conexiuni ce contribuie la o mai bună evoluție a sectorului agricol, dar și de a dezvolta și promova instrumente IT inovatoare. Agrobiznes înlătură barierele de comunicare prin dezvoltarea canalelor dintre principalii jucători din sector, împărtășire de experiență și de bune practici. Mulțumesc echipei, colaboratorilor, cercetătorilor și specialiștilor din cadrul instituțiilor și companiilor cu care colaborăm pentru contribuția adusă la capitolul împărtășire de experiență și oferire de expertiză pentru o agricultură durabilă. Agrobiznes își continuă activitatea de promotor al „Agriculturii fără Frontiere”, astfel încât urmează extinderea proiectului și în alte țări, pe lângă cele trei în care suntem prezenți acum”, menționează Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Top 10 regiuni de unde suntem citiți: București; Cluj; Timișoara; Iași; Prahova; Brașov; Dolj; Olt; Galați; Suceava.

Agrobiznes este un proiect media cu prezență în trei țări: România, R.Moldova și Italia, în scopul integrării celor mai bune tehnologii în agricultură. În România, Agrobiznes este prezent începând cu luna aprilie 2021.

Publicul nostru țintă sunt persoanele interesate de agricultura durabilă, fermierii medii și mari, reprezentanții companiilor de inputuri agricole, experți și reprezentanți ai asociațiilor agricole, angajați ai instituțiilor de stat, dar și alte persoane interesate de ultimele tendințe din agricultură.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi. Împreună creăm valoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Avertizare ANM: Cod galben de ninsori și viscol în partea de sud-est a ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare...

ANSVSA: Focar secundar de gripă aviară pe platforma zootehnică din Codlea

Un focar secundar de gripă aviară cu subtipul H5N1 a fost confirmat la o altă fermă de curcani, Bravcod...

De ce cartofii au goluri în interior – cauze, prevenire

Tuberculii de cartof, în ciuda unui exterior aparent sănătos, pot avea unele „probleme” în interior, iar una dintre acestea...

Canibalismul la iepuri: De ce iepuroaicele își mănâncă puii

Motive pentru care o femelă de iepure își va mânca iepurii. Una dintre cele mai cunoscute probleme asociate cu...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole