19.3 C
București
luni, 8 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleElectrica Furnizare realizează un proiect fotovoltaic la cheie de 3,5 MW pentru...

Electrica Furnizare realizează un proiect fotovoltaic la cheie de 3,5 MW pentru Transavia

Compania Electrica Furnizare va instala panouri fotovoltaice de 3,5 MW pentru Transavia.

În prima fază a parteneriatului vor fi instalate 6.480 module fotovoltaice în 10 locaţii ale companiei din zona Braşov.

„Electrica Furnizare continuă extinderea parteneriatelor în piaţa soluţiilor şi serviciilor energetice pentru o dezvoltare sustenabilă a tuturor industriilor din România. Suntem o companie reprezentativă pentru industria energetică la nivel naţional, una din preocupările noastre constante fiind susţinerea tranziţiei către energia axată pe sursele regenerabile care implică emisii reduse de carbon. Ne onorează faptul că dezvoltăm împreună cu partenerul nostru, Transavia, proiecte la cheie care vor produce energie verde pentru a asigura necesarul de energie, în timp ce şi mediul este protejat. Fiind selectaţi de partenerul nostru ca furnizor preferat de servicii şi soluţii energetice, intenţionăm extinderea acestui parteneriat prin dezvoltarea de produse şi concepte noi, în zona operaţională, astfel încât să contribuim la dezvoltarea sustenabilă a Transavia”, a declarat Iulian Matei, directorul Departamentului Clienţi Cheie Electrica Furnizare.

Montarea celor 6.480 module fotovoltaice de 540Wp se va face atât pe sol, cât şi pe acoperişul clădirilor din punctele de lucru Transavia, puterea totală instalată fiind de 3.5 MWp.

„Parte din cea mai mare investiţie în energie verde din sectorul alimentar din România, pe care compania noastră a iniţiat-o în acest an, parteneriatul cu Electrica Furnizare va contribui semnificativ la atingerea obiectivului nostru de eficienţă energetică prin care Transavia urmăreşte să îşi asigure aproape integral, până la finalul anului 2023, necesarul energetic. Acest proiect, derulat împreună cu Electrica Furnizare, face parte din strategia de sustenabilitate, de la bob la furculiţă, prin care Transavia s-a angajat să protejeze resursele pentru generaţiile viitoare, acţionând responsabil în privinţa oamenilor, a animalelor, a comunităţilor şi a mediului”, a precizat Ovidiu Opriţa, director general adjunct, Transavia.

Parteneriatul dintre cele două companii va contribui la reducerea emisiilor de CO2 cu peste 962,8 de tone pe an.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Germania: Producţia de energie eoliană a crescut semnificativ în 2023

Numărul turbinelor eoliene noi din Germania a crescut semnificativ...
‹ adv ›

IEA: Capacităţile de producţie a energiei regenerabile instalate în 2023 au crescut cu 50% comparativ cu 2022

Capacităţile de producţie a energiei regenerabile instalate în 2023 au crescut cu 50% comparativ cu 2022, a anunţat joi...

Reuters: Germania a instalat în 2023 capacităţi record de producţie a energiei fotovoltaice şi eoliene

Echipamentele de producţie a energiei fotovoltaice şi eoliene instalate în 2023 în Germania au atins un nivel record, însă...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole