7.6 C
București
miercuri, 21 februarie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleBacău: Pompierii au salvat şase oi care au căzut într-o groapă adâncă...

Bacău: Pompierii au salvat şase oi care au căzut într-o groapă adâncă de 10 metri

Pompierii băcăuani au salvat şase oi care au căzut într-o groapă formată în satul Viişoara ca urmare a alunecărilor de teren, adâncă de 10 metri.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş, a declarat că ciobanul unei turme de 450 animale a sunat la 112 şi a anunţat că o parte dintre oi au căzut într-o groapă adâncă de 10 metri.

În primele momente, la locul indicat a acţionat o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Progresiv, forţele au fost suplimentate iar la locul intervenţiei au mai ajuns două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, containerul multirisc şi un echipaj SMURD.

„Primul echipaj ajuns la locul indicat anunţa o intervenţie ce urma a fi extrem de dificilă, din cauza terenului abrupt şi greu accesibil. De asemenea, menţionăm că a existat riscul ca, în orice moment, pământul să se prăbuşească peste alpiniştii coborâţi în subteran. (…) Din fericire, aceasta a fost finalizată cu succes, pompierii băcăuani reuşind să scoată la suprafaţă, în viaţă, toate cele şase ovine”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Pentru eficientizarea acţiunii, intervenţia a fost coordonată de inspectorul şef al ISU Bacău, colonelul Ovidiu Cărăşel.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Constanţa: Echipajul ucrainean al unei nave cu grâu, sosită în port, a intrat în grevă pentru neplata salariilor

Cinci cetăţeni ucraineni, membri ai echipajului navei fluviale Argo,...
‹ adv ›

MADR precizează că nu a eliberat anul acesta nicio licenţă de import pentru produse cu provenienţă din Ucraina

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) nu a eliberat anul acesta nicio licenţă de import pentru produse cu provenienţă...

Şeful APIA a fost demis; ordinul a fost semnat de ministrul Agriculturii, Florin Barbu

Directorul general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Ionuţ Lupu, a fost demis, marţi seara, de...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole