19.2 C
București
miercuri, 7 iunie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriVIDEO. Conferința AgTech Moldova transmisă LIVE: soluții inovatoare pentru digitalizarea agriculturii

VIDEO. Conferința AgTech Moldova transmisă LIVE: soluții inovatoare pentru digitalizarea agriculturii

Peste 250 de participanți au luat parte marți, 14 martie, la Chișinău, la evenimentul anual organizat Conferința AgTech 2023, dedicat digitalizării agriculturii și inovării în acest sector. Evenimentul este organizat de Agrobiznes pentru al 4-lea an consecutiv, iar în acest an în calitate de co-organizatori au fost proiectele USAID PCRR, OPTIM și Tekwill.

Conferința a reunit experți și lideri din industria agricolă pentru a discuta cele mai recente tendințe și soluții inovatoare în agricultură. Evenimentul a oferit o platformă pentru împărtășirea de perspective și experiențe din industria agricolă și pentru a discuta provocările și oportunitățile în ceea ce privește digitalizarea acesteia.

Agenda conferinței a inclus prezentări, discuții și dezbateri despre subiecte relevante din domeniu și anunțarea lansării de servicii și produse noi disponibile pe piața Moldovei. De asemenea, evenimentul a inclus o zonă special amenajată pentru expoziții, unde participanții au putut interacționa cu partenerii evenimentului și au obținut informații suplimentare despre oportunitățile de finanțare a inițiativelor digitale și despre serviciile de optimizare a activității.

Conferința AgTech a reunit oameni de afaceri, investitori și specialiști în tehnologie agricolă, oferindu-le oportunitatea de a împărtăși idei și de a construi parteneriate în vederea dezvoltării unui sector agricol mai sustenabil și mai eficient din punct de vedere tehnologic.

Discută cu fermierii în grupurile Agrobiznes pe WhatsApp ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Importanța roboților mobili în agricultură

Agricultura, un sector vital pentru economia globală, se confruntă...
‹ adv ›

Fede: Peste 500 de pulverizatoare Smartomizer H3O pe principalele piețe de culturi speciale

H3O Smartomizer este un pulverizator remorcat utilizat pentru realizarea tratamentelor în culturile de pomicole și vița de vie. Acesta...

Festivalul Ținutului Vinului – Vin din Prahova

Joi, 25 mai 2023, ministrul Petre Daea, alături de secretarul de stat Ion Găman și de directorul DGPIAC Amelia...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole