9.5 C
București
luni, 18 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleUPL Europe se alătură sistemului de transfer închis easyconnect din industria alimentară

UPL Europe se alătură sistemului de transfer închis easyconnect din industria alimentară

UPL Europe s-a alăturat grupului de lucru easyconnect (ECWG), care s-a angajat să introducă sistemul de transfer închis (CTS – Closed Transfer System) easyconnect pe piața europeană.

Alături de acest nou membru, toți actorii importanți din industria agroalimentară din Europa depun în prezent eforturi pentru ca portofoliul lor de produse să devină compatibil cu easyconnect CTS.

Acest efort intersectorial unic al companiilor din cadrul grupului de lucru – ADAMA, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Certis Europe, Corteva Agriscience, FMC Corporation, Nufarm, Grupul Rovensa, Syngenta și UPL Europe – va pune la dispoziția fermierilor din Europa o nouă generație de metode de umplere care îmbunătățește siguranța operatorilor și a mediului, permițând în același timp o manipulare rapidă și ușoară.

Olivier de Matos, Director General, CropLife Europe, oferă mai multe informații: “CropLife Europe salută această dezvoltare, cu efecte atât de pozitive. Prin aderarea la UPL Europe, există o reprezentare completă a membrilor noștri corporativi în cadrul grupului de lucru easyconnect. Sistemele de transfer închis sunt tehnologii vitale care pot juca un rol esențial în creșterea siguranței operatorilor și în reducerea potențialului de expunere a mediului la produsele de protecție a culturilor. Prin urmare, prin promovarea și distribuirea acestor tehnologii, industria noastră s-a angajat, până în 2030, să pună aceste tehnologii la dispoziția tuturor fermierilor”.

Micha Mosco, Manager de proiecte de ambalare, Global Operations, ADAMA, și președinte al comitetului director al grupului de lucru easyconnect, a explicat: „Alături de UPL, pregătim terenul pentru o utilizare pe scară largă a CTS în Europa. Aceasta este o veste excelentă pentru fermieri, deoarece produsele mai multor producători vor fi compatibile cu același CTS, care este easyconnect, ceea ce va ușura efectuarea operațiunilor agricole.”

„Suntem foarte mândri să facem parte dintr-un proiect extraordinar care se potrivește perfect conceptului nostru OpenAg, prin crearea unei rețele puternice care schimbă modul de gândire și de lucru al unei întregi industrii, prin promovarea unor idei, metode și răspunsuri noi, într-un mod mai durabil,” adaugă Olivier Bocquet, Șef lanț de aprovizionare și producție, UPL Europe. „Considerăm că implementarea CTS este benefică atât pentru siguranța operatorilor, cât și pentru condițiile durabile de protecție a mediului, cu efecte benefice pe termen lung. De asemenea, le oferă valoroșilor noștri clienți UPL o mai mare implicare în domeniul securității prin intermediul unor colaborări la nivelul întregii industrii. Acesta este motivul pentru care sprijinim dezvoltarea CTS, inclusiv easyconnect”.

Prima lansare pe piață a CTS easyconnect este preconizată în Danemarca și Olanda în 2022, urmată de Franța, Germania și Marea Britanie în 2023. Este posibil ca și alte țări să urmeze acest exemplu.

Sistemul easyconnect este o tehnologie deschisă care este disponibilă tuturor părților interesate din domeniul agricol. Alți actori industriali din sectorul agrochimic, producători de echipamente sau oricare alte părți interesate să se alăture lansării easyconnect sunt încurajați să contacteze oricare dintre companiile membre.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul www.easyconnect.tech.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole