‹ adv ›
sâmbătă, 1 aprilie, 2023
11 C
București

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriSprijin financiar de peste 26 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Sprijin financiar de peste 26 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Crescătorii de animale primesc un sprijin financiar de 26,047 milioane de lei pentru serviciile prestate în luna iunie şi în trimestrul II al anului 2022, informează joi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iunie și în trimestrul II al anului 2022. 

Suma autorizată la plată este în valoare de 26,047 milioane de lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor.

Discută cu alți fermieri în grupurile Agrobiznes pe WhatsApp ›
  • Citește despre ->
  • APIA

1 COMENTARIU

  1. Vorbe frumoase nimic mai mult. De la București până la sate banii ajung la cei care nu au animale. La noi numai primarul și din anturajul primarului și prietenii lui au animale numai pe hârtie. Cei care au cu adevărat animale nu primesc nimic nici măcar sprijin pentru micii fermieri că sunt duș în reluare. Și dacă nu sunteți convinși veniți în comuna cristinești județul Botoșani și faceți o adunare cu toți crescătorii de animale. Și vedeți cum sunt ajutați adevărații crescătorii de animale. Și cine au animale și cine fac proiecte pentru micii fermieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

APIA oferă sprijin financiar de peste 1,367 milioane lei pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin...
‹ adv ›

APIA eliberează adeverințe pentru Bunăstarea animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de astăzi, 28 martie 2023, eliberează adeverințe pentru...

24 martie 2023 – Ultima zi de depunere a cererilor de plată pentru Bunăstarea animalelor

APIA reamintește că 24 martie 2023 este ultima zi în care se depun cereri de plată pentru intervenția DR-06...

APIA: 23 martie – termen limită de depunere a cererilor de ajutor pentru crescătorii din sectorul bovin

APIA - Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură reamintește potențialilor beneficiari că până la data de 23 martie...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole