vineri, 7 octombrie, 2022
12.1 C
București

-

HomepageȘtiriSprijin financiar de peste 26 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Sprijin financiar de peste 26 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Crescătorii de animale primesc un sprijin financiar de 26,047 milioane de lei pentru serviciile prestate în luna iunie şi în trimestrul II al anului 2022, informează joi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iunie și în trimestrul II al anului 2022. 

Suma autorizată la plată este în valoare de 26,047 milioane de lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

1 COMENTARIU

  1. Vorbe frumoase nimic mai mult. De la București până la sate banii ajung la cei care nu au animale. La noi numai primarul și din anturajul primarului și prietenii lui au animale numai pe hârtie. Cei care au cu adevărat animale nu primesc nimic nici măcar sprijin pentru micii fermieri că sunt duș în reluare. Și dacă nu sunteți convinși veniți în comuna cristinești județul Botoșani și faceți o adunare cu toți crescătorii de animale. Și vedeți cum sunt ajutați adevărații crescătorii de animale. Și cine au animale și cine fac proiecte pentru micii fermieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Fertilizarea foliară – avantajele realizării

Prin fertilizare se urmăreşte completarea nevoilor plantelor de substanţe...

Pete pe fructele de roșii – cauzele apariției și tratament

Petele ce apar pe fructele plantelor de roșii sunt de o varietate foarte mare: mai deschise, mai închise, de...

Cum răspunde Europa la criza alimentară mondială

În mijlocul unei crize alimentare mondiale, în care preţurile au atins valori record, Uniunea Europeană încearcă să împiedice apariţia...

Ucraina: Suprafaţa cultivată cu grâu de toamnă ar putea scădea cu 30-60% fără sprijin din partea statului

Suprafaţa cultivată cu grâu de toamnă în Ucraina ar putea scădea cu 30 - 60% în 2023 fără sprijin...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate