14 C
București
luni, 18 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleSprijin financiar de peste 26 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Sprijin financiar de peste 26 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Crescătorii de animale primesc un sprijin financiar de 26,047 milioane de lei pentru serviciile prestate în luna iunie şi în trimestrul II al anului 2022, informează joi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iunie și în trimestrul II al anului 2022. 

Suma autorizată la plată este în valoare de 26,047 milioane de lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor.

  • Citește despre ->
  • APIA
‹ adv ›

1 COMENTARIU

  1. Vorbe frumoase nimic mai mult. De la București până la sate banii ajung la cei care nu au animale. La noi numai primarul și din anturajul primarului și prietenii lui au animale numai pe hârtie. Cei care au cu adevărat animale nu primesc nimic nici măcar sprijin pentru micii fermieri că sunt duș în reluare. Și dacă nu sunteți convinși veniți în comuna cristinești județul Botoșani și faceți o adunare cu toți crescătorii de animale. Și vedeți cum sunt ajutați adevărații crescătorii de animale. Și cine au animale și cine fac proiecte pentru micii fermieri.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Sprijin financiar în valoare de peste 13,650 milioane lei pentru crescătorii de animale

Directorul General al APIA, domnul Cornel Constantin Turcescu, informează...
‹ adv ›

APIA plăteşte aproape 120 mln de lei pentru motorina aferentă trimestrului IV al anului 2023

Un sprijin financiar de peste 119,899 milioane lei este acordat unui număr de 17.794 de beneficiari pentru motorina aferentă...

APIA: Peste 129 mln de lei autorizate la plată în data de 4 martie 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, ieri - 04.03.2024, a autorizat la plată 4.670 beneficiari,...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole