20 C
București
miercuri, 24 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleConferință de informare a fermierilor despre subvențiile agricole

Conferință de informare a fermierilor despre subvențiile agricole

Astăzi, 04 octombrie 2021, seria conferințelor de informare a fermierilor demarată de APIA pentru promovarea exclusivă a măsurilor delegate de AFIR către APIA din Programul National de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, a ajuns la Deva, în județul Hunedoara.

Măsurile vizate de campania de informare sunt Măsura 10 – Agromediu și climă, Măsura 11 – Agricultură ecologică, Măsura 13 Plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale, Măsura 14 – Plăți în favoarea bunăstării animalelor, Măsura 8 – Submăsura 8.1 – Împădurirea și crearea de suprafețe împădurite, Măsura 15 – Submăsura 15.1 – Plăţi pentru angajamente de silvomediu, Măsura 21 – Sprijin temporar cu caracter excepțional acordat fermierilor care au fost afectați în mod deosebit de criza COVID-19.

Au răspuns pozitiv invitației noastre de a veni în mijlocul fermierilor și cele mai importante oficialități locale, respectiv Prefectul județului Hunedoara, domnul Călin-Petru MARIAN, precum și domnul Costel AVRAM, administrator public al județului Hunedoara, care au ținut să transmită fermierilor beneficiari ai fondurilor europene toată susținerea administrației locale.

”Prin această amplă Campaniei de informare ne dorim să eficientizăm implementarea măsurilor pe care le gestionăm la nivelul APIA din PNDR 2014-2020, prin creșterea gradului de conștientizare în rândul fermierilor referitor la modalitatea de accesare a acestor oportunități de finanțare și, astfel, să atingem un grad cât mai ridicat al absorbție acestor fonduri ” a declarat Paul Eduard KMEN, Director General Adjunct APIA.

Sesiunea de informare de la Deva, județul Hunedoara, face parte din seria conferințelor dedicate promovării măsurilor de dezvoltare rurală implementate de APIA, următoarele sesiuni de informare fiind programate a se desfășura la nivelul județelor, Caraș-Severin și Olt.

  • Citește despre ->
  • APIA
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

APIA și AFIR au făcut plăți de peste 27,9 mln euro în perioada 19-22 aprilie 2024

Astăzi, 22 aprilie 2024, Agenția de Plăți și Intervenție pentru...
‹ adv ›

Pintea: Peste 2,39 miliarde de euro au intrat în conturile fermierilor, până astăzi

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a virat în conturile fermierilor peste 2,39 miliarde de euro, începând...

APIA şi AFIR au făcut plăţi de peste 18 mln de euro în ultimele trei zile

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în sumă totală...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole