16.4 C
București
luni, 5 iunie, 2023

-

‹ adv ›
HomepageȘtiriCodul de conduită al utilizatorului profesionist de produse de protecţie a plantelor...

Codul de conduită al utilizatorului profesionist de produse de protecţie a plantelor şi al apicultorului – aprobat

Codul de conduită al utilizatorului profesionist de produse de protecţie a plantelor şi al apicultorului a fost aprobat prin ordinul 185 din 10 mai 2023 al ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale.

Prin prezentul ordin, se reglementează obligaţiile utilizatorilor profesionişti de produse de protecţie a plantelor şi ale consiliilor locale, precum şi ale apicultorilor în vederea protejării familiilor de albine împotriva intoxicaţiilor şi mortalităţii acestora cu produse de protecţie a plantelor.

Astfel, sunt evidenţiate termene de înştiinţare, proceduri de aplicare a tratamentelor fitosanitare, condiţii care trebuie îndeplinite de utilizatorii profesionişti de produse de protecţie a plantelor, precum şi măsuri de protecţie a familiilor de albine realizate de către apicultori.

Discută cu fermierii în grupurile Agrobiznes pe WhatsApp ›
  • Citește despre ->
  • MADR

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

MADR a dat amenzi în valoare de 172.550 lei pentru neconformitățile depistate în comercializarea fructelor și legumelor proaspete

MADR desfășoară acțiuni de control cu caracter permanent, în baza legislației specifice din domeniul comercializării legumelor și fructelor proaspete....

Festivalul Ținutului Vinului – Vin din Prahova

Joi, 25 mai 2023, ministrul Petre Daea, alături de secretarul de stat Ion Găman și de directorul DGPIAC Amelia...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole