miercuri, 28 septembrie, 2022
25.1 C
București

-

HomepageȘtiriAPIA anunță lansarea a 3 forme noi de sprijin pentru susținerea fermierilor

APIA anunță lansarea a 3 forme noi de sprijin pentru susținerea fermierilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură anunță lansarea a 3 forme noi de sprijin pentru susținerea activității fermierilor în anul 2022 în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19, respectiv:

  • Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin, în anul 2022, în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.
  • Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul suin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.
  • Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul avicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Perioada de depunere a cererilor de solicitare a ajutoarelor de stat mai sus menționate este de 20 de zile, începând cu ziua următoare intrării în vigoare a Ordonanței de Urgență nr. 51/ 2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectoarele bovine, suine și avicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Pentru mai multe informații privind beneficiarii, condițiile de eligibilitate și documentele ce însoțesc cererea de solicitare a ajutorului de stat, consultați Ghidurile solicitantului publicate pe site-ul APIA, accesând acest link.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Utilaje de încărcare a cerealelor în silobag – top recomandate de Grain Bags

În funcție de materia primă pe care dorești să...

MADR: Buget de 63 de milioane de lei pentru investiţii în centre de colectare sau de prelucrare a ciupercilor şi fructelor de pădure

Guvernul României a aprobat o Hotărâre privind stabilirea valorii schemei de finanţare pentru anul 2022, condiţiilor de eligibilitate, cheltuielilor...

Plantarea cireșului – sfaturi la înființarea unei livezi

La plantarea cireșului, pentru o cultură reușită, este important să se țină cont de mai multe particularități. Printre acestea...

Cum depistăm prezența acarianului Varroa la albine. Metode

Acarianul varroa la albine provoacă boala numită varooza. Când coloniile de albine nu sunt tratate sau tratate ineficient, coloniile pot...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate