14.7 C
București
vineri, 19 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAPIA anunță lansarea a 3 forme noi de sprijin pentru susținerea fermierilor

APIA anunță lansarea a 3 forme noi de sprijin pentru susținerea fermierilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură anunță lansarea a 3 forme noi de sprijin pentru susținerea activității fermierilor în anul 2022 în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19, respectiv:

  • Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin, în anul 2022, în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.
  • Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul suin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.
  • Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul avicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Perioada de depunere a cererilor de solicitare a ajutoarelor de stat mai sus menționate este de 20 de zile, începând cu ziua următoare intrării în vigoare a Ordonanței de Urgență nr. 51/ 2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectoarele bovine, suine și avicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Pentru mai multe informații privind beneficiarii, condițiile de eligibilitate și documentele ce însoțesc cererea de solicitare a ajutorului de stat, consultați Ghidurile solicitantului publicate pe site-ul APIA, accesând acest link.

  • Citește despre ->
  • APIA
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Pintea: Peste 2,39 miliarde de euro au intrat în conturile fermierilor, până astăzi

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a...
‹ adv ›

APIA şi AFIR au făcut plăţi de peste 18 mln de euro în ultimele trei zile

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în sumă totală...

APIA primește Cereri de ajutor de stat pentru Servicii de silvomediu

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că în perioada 17 aprilie - 26 iunie...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole