21.2 C
București
luni, 17 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAPIA anunță lansarea a 3 forme noi de sprijin pentru susținerea fermierilor

APIA anunță lansarea a 3 forme noi de sprijin pentru susținerea fermierilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură anunță lansarea a 3 forme noi de sprijin pentru susținerea activității fermierilor în anul 2022 în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19, respectiv:

  • Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin, în anul 2022, în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.
  • Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul suin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.
  • Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul avicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Perioada de depunere a cererilor de solicitare a ajutoarelor de stat mai sus menționate este de 20 de zile, începând cu ziua următoare intrării în vigoare a Ordonanței de Urgență nr. 51/ 2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectoarele bovine, suine și avicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Pentru mai multe informații privind beneficiarii, condițiile de eligibilitate și documentele ce însoțesc cererea de solicitare a ajutorului de stat, consultați Ghidurile solicitantului publicate pe site-ul APIA, accesând acest link.

  • Citește despre ->
  • APIA
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

APIA informează încheierea Campaniei de primire a Cererilor de plată aferente anului 2024

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce...
‹ adv ›

APIA: Plăți de peste 26 mln de lei pentru Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a efectuat astăzi, 11.06.2024, plăți pentru anul de cerere 2023 în...

APIA: Plăți în sumă de 50 mln de lei pentru Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în perioada 04 - 05.06.2024, a efectuat plăți pentru...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole