miercuri, 10 august, 2022
22 C
București

-

HomepageȘtiriAgricultorii pot accesa online registrul exploataţiei prin aplicaţia ROM Fermier

Agricultorii pot accesa online registrul exploataţiei prin aplicaţia ROM Fermier

Orice beneficiar care îşi cunoaşte codul exploataţiei şi CNP/CUI poate extrage informaţii referitoare la exploataţia zootehnică, inclusiv despre o crotalie anume, prin intermediul aplicaţiei ROM Fermier.

Conform sursei citate, aplicaţia este proiectată pentru a fi utilizată pe tablete sau telefoanele mobile cu Android sau cu iOS (iPhone Apple) şi pe PC (desktop, laptop).

„Instalarea pe telefon/tabletă se face prin introducerea adresei web ” https://app.delta.ro/fermier” în browserul GOOGLE CHROME pe Android şi SAFARI pe iOS şi apoi selectarea opţiunii de „Adaugă la ecranul de pornire” (Add to Home Screen). Autorizarea accesului la propria exploataţie se face prin introducerea de către proprietar la iniţializarea aplicaţiei a trei elemente de identificare: codul exploataţiei, ultimele 4-5 cifre din CNP-ul proprietarului exploataţiei şi ultimele 4-5 cifre dintr-o crotalie a unui animal existent la momentul acela în exploataţie, în BND”, spun reprezentanții aplicației.

Reprezentanţii MADR susţin că, folosind aplicaţia pe telefon, fermierul are avantajul de a accesa registrul exploataţiei în orice moment, chiar şi din teren, fără legătură mobilă la internet.

„Pentru încărcarea ultimei versiuni a registrului de exploataţie, actualizat de către medicul veterinar cu formularele F1, F2 sau F3, aplicaţia trebuie să aibă o legătură la internet”, precizează ei. 

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

ICL Polysulphate™ – suplimentarea organică a substanțelor nutritive

Polysulphate™ este un îngrășământ mineral granular, cu o compoziție...

Tratamente la prun: scheme de protecție și perioade recomandate

Tratamentele la prun au drept scop menținerea sub control a diferitor boli și dăunători care pot afecta sănătatea pomilor,...

ANM: August, cea mai însorită lună de vară; recordul de temperatură – 44,5 grade Celsius

Luna august este cea mai însorită şi, uneori, cea mai caldă lună de vară, deşi faţă de iulie se...

Piața agricolă mondială: Analiștii estimează creșterea prețurilor

Săptămâna trecută s-a înregistrat o volatilitate record a prețurilor, începutul perioadei de volatilitate fiind dominat de recesiunea economică, urmat...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate