14.8 C
București
miercuri, 27 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAgricultorii pot accesa online registrul exploataţiei prin aplicaţia ROM Fermier

Agricultorii pot accesa online registrul exploataţiei prin aplicaţia ROM Fermier

Orice beneficiar care îşi cunoaşte codul exploataţiei şi CNP/CUI poate extrage informaţii referitoare la exploataţia zootehnică, inclusiv despre o crotalie anume, prin intermediul aplicaţiei ROM Fermier.

Conform sursei citate, aplicaţia este proiectată pentru a fi utilizată pe tablete sau telefoanele mobile cu Android sau cu iOS (iPhone Apple) şi pe PC (desktop, laptop).

„Instalarea pe telefon/tabletă se face prin introducerea adresei web ” https://app.delta.ro/fermier” în browserul GOOGLE CHROME pe Android şi SAFARI pe iOS şi apoi selectarea opţiunii de „Adaugă la ecranul de pornire” (Add to Home Screen). Autorizarea accesului la propria exploataţie se face prin introducerea de către proprietar la iniţializarea aplicaţiei a trei elemente de identificare: codul exploataţiei, ultimele 4-5 cifre din CNP-ul proprietarului exploataţiei şi ultimele 4-5 cifre dintr-o crotalie a unui animal existent la momentul acela în exploataţie, în BND”, spun reprezentanții aplicației.

Reprezentanţii MADR susţin că, folosind aplicaţia pe telefon, fermierul are avantajul de a accesa registrul exploataţiei în orice moment, chiar şi din teren, fără legătură mobilă la internet.

„Pentru încărcarea ultimei versiuni a registrului de exploataţie, actualizat de către medicul veterinar cu formularele F1, F2 sau F3, aplicaţia trebuie să aibă o legătură la internet”, precizează ei. 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole