17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri Agricole24 martie 2023 - Ultima zi de depunere a cererilor de plată...

24 martie 2023 – Ultima zi de depunere a cererilor de plată pentru Bunăstarea animalelor

APIA reamintește că 24 martie 2023 este ultima zi în care se depun cereri de plată pentru intervenția DR-06 – Bunăstarea animalelor Pachet a) — Plăți în favoarea bunăstării porcinelor și Pachet b) — Plăți în favoarea bunăstării păsărilor din cadrul Planului Strategic PAC 2023 – 2027.

Sprijinul pentru bunăstarea animalelor reprezintă o plată compensatorie pentru pierderile de venit și costurile suplimentare suportate de fermieri și are forma unei plăți anuale fixe pe Unitate Vită Mare (UVM).

Suma totală alocată pe întreaga perioadă de programare pentru această intervenție este de 736,25 milioane euro urmând să beneficieze de finanțare toți cei care îndeplinesc condițiile de eligibilitate.

Completarea și depunerea cererii se face exclusiv electronic, de către beneficiar, prin accesarea site-ului apia.org.ro – secțiunea DR 06 – Bunăstarea animalelor.

Informațiile necesare pentru acordarea plăților se regăsesc în cuprinsul Ghidurile Solicitantului care împreună cu cererile de plată pentru cele două pachete sunt disponibile pe site-ul APIA.

  • Citește despre ->
  • APIA
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Sprijin financiar pentru crescătorii de bovine – 100 euro/cap de animal

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin...
‹ adv ›

APIA: Cerințe specifice intervenției DR-03

Pentru a beneficia de Intervenția DR-03 Creșterea animalelor de fermă din rase locale în pericol de abandon, solicitanții trebuie...

APIA: Eco scheme acordate în sectorul zootehnic, Campania 2024

Fermierii pot beneficia de eco-scheme pentru sectorul zootehnic finanțate prin Planul Strategic 2023-2027, din Fondul European de Garantare Agricolă,...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole