11.1 C
București
miercuri, 17 aprilie, 2024
HomepageCulturi de câmpEuroGrain Exchange 2024

EuroGrain Exchange 2024

București, România
10.04.2024 - 11.04.2024

Pentru a doua oară în capitala României, EuroGrain Exchange 2024, eveniment de clasă dedicat afacerilor cu cereale din Europa Centrală și de Est, își va deschide porțile în perioada 10-11 aprilie, la Centrul de Congrese al Radisson Blu Hotel București, ca un prim summit important al primăverii, ce va aduce o perspectivă unică asupra peisajului european al cerealelor.

După evenimentul de succes de anul trecut, care a înregistrat peste 600 de participanți din 35 de țări, EuroGrainExchange 2024 devine o oportunitate pentru comercianții de cereale, fermierii, furnizorii de inputuri, specialiștii în depozitare și profesioniștii în finanțe de a se întâlni și de a dezbate profundele transformări ale unui sector aflat într-o continuă metamorfoză.

Programul evenimentului vine cu mese rotunde despre importanța cerealelor din regiunea Mării Negre ca factor de preț pe piața globală, precum și despre provocările legate de lanțul de aprovizionare și de volatilitate a inputurilor.

Printre vorbitorii din EMEA se numără Dr. Rory Deverell (Irlanda), Iryna Ozip (Ucraina), Doriana Milenkova (Olanda), Mehdi Zerzeri (Tunisia) și mulți experți din Turcia, România, Bulgaria, Serbia, Grecia, Italia.

Mai multe informații puteți găsi accesând acest link.

Articolul precedent
Articolul următor

Evenimente

‹ adv ›