26 C
București
joi, 20 iunie, 2024
HomepageUtilaje și tehnicăAgri Trade Summit 2024

Agri Trade Summit 2024

București, România
22.02.2024 - 22.02.2024

Agri Trade Summit, eveniment dedicat tuturor categoriilor de jucători de pe piața agricolă locală și internațională, organizat de AgriColumn și Godmother, va avea loc anul acesta pe 22 februarie, în Hala Laminor din București. 

Cu o investiție totală de peste 90.000 euro, organizatorii mizează la cea de-a doua ediție pe un public ce va depăși 1000 de persoane, peste 30 de companii, organisme și asociații locale și internaționale, din care peste 20 business-uri de profil expozante. Agrobiznes este partener media al evenimentului.

Gândit ca un accelerator de Agribusiness, evenimentul combină în aceeași zi sesiuni de prezentări și paneluri cu o amplă zonă de expoziție și include, începând din acest an, și o serie de workshop-uri aplicate, organizate în paralel, pe o a doua scenă.

Teme actuale, potențiale soluții și cu impact major în Agribusiness vor fi dezbătute printr-un dialog complex între analiști reputați, autorități de prim rang și jucători majori din piața agricolă locală și internațională – fermieri, traderi, procesatori și distribuitori de top.

Articolul precedent
Articolul următor

Evenimente

‹ adv ›