11.8 C
București
luni, 18 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogCreștere de 13% în februarie pentru Agrobiznes.ro: 177.000 de vizitatori unici și...

Creștere de 13% în februarie pentru Agrobiznes.ro: 177.000 de vizitatori unici și 463.000 de afișări de pagină

Agrobiznes.ro a înregistrat un nou succes, în luna februarie, marcat printr-o creștere a audienței, datorită eforturilor de a furniza cele mai bune și relevante informații agricole pentru comunitatea de fermieri.

Conform datelor Google Analytics, în februarie, site-ul Agrobiznes.ro a înregistrat un total de 176.992 vizitatori unici, iar numărul de afișări de pagină a atins 463.038. Este o creștere de circa 13% față de luna ianuarie a acestui an.

„Faptul că comunitatea agricolă din România manifestă un interes tot mai mare față de proiectul nostru ne responsabilizează și ne stimulează să ne dezvoltăm rapid. Acest lucru dovedește că această comunitate are încredere în noi ca sursă sigură și verificată de informații pentru atingerea noilor performanțe în agricultură”, a declarat Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Totodată, în luna februarie, Agrobiznes.md a înregistrat un număr total de aproximativ 259.000 de vizitatori unici și circa 400.000 de afișări de pagină. Astfel, audiența totală din România și Republica Moldova pentru cele două portaluri este de aproximativ 436.000 de vizitatori unici.

Echipa noastră de specialiști în domeniul agricol continuă să acorde o atenție deosebită calității conținutului pe care îl oferim și să acționeze cu un simț ridicat al responsabilității în ceea ce privește informațiile furnizate pe site-ul nostru. De asemenea, suntem recunoscători comunității agricole pentru sprijinul constant acordat și pentru feedback-ul lor valoros.

Agrobiznes.ro rămâne angajat în furnizarea celor mai recente și relevante informații și resurse agricole, cu scopul de a ajuta fermierii să își optimizeze și să își crească producția agricolă. Vă mulțumim pentru interesul și sprijinul acordat, iar noi vom continua să lucrăm pentru a vă oferi cele mai bune și relevante informații agricole disponibile.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cehia va propune interzicerea importului de cereale rusești în Europa

Cehia va propune săptămâna viitoare, în cadrul întâlnirii Consiliului...
‹ adv ›

Bayer testează un instrument unic de inteligență artificială generativă pentru agricultură

Bayer a anunțat pilotarea unui sistem expert GenAI pentru a aduce beneficii fermierilor și agronomilor de nivel superior în...

Maximizați-vă potențialul livezii la MACFRUT 2024 cu Advice&Consulting!

Investește în dezvoltare și mărește profiturile livezii tale cu Advice&Consulting la MACFRUT Rimini 2024. Te invităm să vizitezi standul...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole