‹ adv ›
vineri, 31 martie, 2023
7.5 C
București

-

‹ adv ›
HomepageBlogCreștere de 13% în februarie pentru Agrobiznes.ro: 177.000 de vizitatori unici și...

Creștere de 13% în februarie pentru Agrobiznes.ro: 177.000 de vizitatori unici și 463.000 de afișări de pagină

Agrobiznes.ro a înregistrat un nou succes, în luna februarie, marcat printr-o creștere a audienței, datorită eforturilor de a furniza cele mai bune și relevante informații agricole pentru comunitatea de fermieri.

Conform datelor Google Analytics, în februarie, site-ul Agrobiznes.ro a înregistrat un total de 176.992 vizitatori unici, iar numărul de afișări de pagină a atins 463.038. Este o creștere de circa 13% față de luna ianuarie a acestui an.

„Faptul că comunitatea agricolă din România manifestă un interes tot mai mare față de proiectul nostru ne responsabilizează și ne stimulează să ne dezvoltăm rapid. Acest lucru dovedește că această comunitate are încredere în noi ca sursă sigură și verificată de informații pentru atingerea noilor performanțe în agricultură”, a declarat Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Totodată, în luna februarie, Agrobiznes.md a înregistrat un număr total de aproximativ 259.000 de vizitatori unici și circa 400.000 de afișări de pagină. Astfel, audiența totală din România și Republica Moldova pentru cele două portaluri este de aproximativ 436.000 de vizitatori unici.

Echipa noastră de specialiști în domeniul agricol continuă să acorde o atenție deosebită calității conținutului pe care îl oferim și să acționeze cu un simț ridicat al responsabilității în ceea ce privește informațiile furnizate pe site-ul nostru. De asemenea, suntem recunoscători comunității agricole pentru sprijinul constant acordat și pentru feedback-ul lor valoros.

Agrobiznes.ro rămâne angajat în furnizarea celor mai recente și relevante informații și resurse agricole, cu scopul de a ajuta fermierii să își optimizeze și să își crească producția agricolă. Vă mulțumim pentru interesul și sprijinul acordat, iar noi vom continua să lucrăm pentru a vă oferi cele mai bune și relevante informații agricole disponibile.

Discută cu alți fermieri în grupurile Agrobiznes pe WhatsApp ›

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Comisarul pentru Agricultură spune că ar sprijini limitarea schimburilor comerciale cu Ucraina

Comisarul european pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, a spus joi...
‹ adv ›

Rasa de vaci Simmental – descriere și norme de întreținere

Simmental este o rasă cunoscută la nivel mondial și apreciată pentru caracteristicile sale. Vacile au o producție bună de...

Analiză: Preţurile cerealelor se stabilizează, dar rămân vulnerabile la riscurile asociate vremii

Piaţa cerealelor, puternic influenţată de evenimentele din Ucraina primăvara trecută, s-a înscris treptat pe o tendinţă de normalizare a...

Bloomberg: Scumpirea zahărului reprezintă un nou pericol la adresa inflaţiei produselor alimentare

Zahărul, consumat în foarte multe produse de la ciocolată şi până la băuturi acidulate şi patiserie, devine din ce...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole